X

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακου του καλοκαιριού έφθασε αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Δείτε τις προτάσεις μας για να περάσετε καλά ακόμα και με φόντο το φθινόπωρο!

Ant1news

Σινεμά, θέατρο, χορό αλλά και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα εξόδου και γι αυτό το σαββατοκύριακο.

Οι επιλογές είναι πολλές, για όλα τα γούστα, αλλά και για όλες τις ηλικίες.

Τι κι αν επιστρέψατε στο κλεινόν άστυ; Η ατζέντα των εκδηλώσεων και γι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα. Επιλέξτε αυτό που θα σας κάνει να περάσετε καλά!

ΣΙΝΕΜΑ

 

Ταινίες για όλα τα γούστα βρίσκονται στην ατζέντα της εβδομάδας. Η κωμωδία "Café Society" σε σκηνοθεσία του Γούντι Άλεν και πρωταγωνιστές τους Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μπλέικ Λάιβλι, Κρίστεν Στιούαρτ, Στιβ Καρέλ, Κέλι Ρόρμπαχ είναι μία από τις ταινίες τις εβδομάδας. Ακολουθούν: 

Το θρίλερ "Συνήγορος Υπεράσπισης", σε σκηνοθεσία Κόρτνεϊ Χαντ με τους Κίανου Ριβς, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Ρενέ Ζελβέγκερ, Τζέιμς Μπελούσι, η ταινία δράσης "Ομάδα Αυτοκτονίας" του Ντέιβιντ Άγιερ, η αστυνομική ταινία "Το Μούτρο: Η Επιστροφή" του Ντένις Γκάνσελ με τον Τζέισον Στέιθαμ, το γνωστό δράμα "Έγκλημα στο Νείλο" σε σκηνοθεσία Τζον Γκιλέρμιν με τη Μία Φάροου και τέλος η ιστορική ταινία "Ο τελευταίος αυτοκράτορας" σε σκηνοθεσία Μπερνάντο Μπερτολούτσι.

ΘΕΑΤΡΟ

 

"Ένα εξοχικό παρακαλώ"

Κωμωδία σε σκηνοθεσία Β. Θωμόπουλου με τους Μ. Τουμασάτου, Μ. Αθανασίου, Κ. Αποστολάκη, Μ. Κορινθίου.

Ένα χαλαρό οικογενειακό σαββατοκύριακο στο εξοχικό μετατρέπεται σε τραγικωμωδία, καθώς συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα γεγονότα. Στο θέατρο Αθηνά, Σάββατο 7:00 μ.μ. και 9:30 μμ και την Κυριακή 9:15 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Συναυλίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου εγκαινιάζεται η νέα σειρά θεματικών μουσικών συναυλιών Parklife που θα παρουσιάζει κάθε φορά διαφορετικά μουσικά στυλ και θα φιλοξενεί καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με διαφορετικές ηχητικές επιρροές.

Ειδικότερα, στο πρώτο Parklife (27-28 Αυγούστου ) που θα φιλοξενηθεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ο Παύλος Παυλίδης, ο Βασιλικός, ο Leon of Athens και η Katerine Duska συναντιούνται σε ένα Ακουστικό Σετ και τραγουδούν με όχημα τις φωνές τους απαλλαγμένοι από κάθε τι περιττό, αναδεικνύοντας την υπεροχή της απλότητας.

ΧΟΡΟΣ

 

Υπαίθριο Swing Party στον Πεζόδρομο της Ερμού

Η ομάδα που εδώ και χρόνια ξεκίνησε και καθιέρωσε τα υπαίθρια Swing πάρτι στην Αθήνα, ξαναβγαίνει το Σάββατο, 27 Αυγούστου, στους δρόμους και δίνει κέφι και ζωντάνια στην πόλη χορεύοντας.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να χορέψουν κάτω απ' τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας και να διαδώσουν την αγάπη για αυτόν τον χορό και τη μουσική. Ακόμα και αν δεν ξέρεις να χορεύεις, μη διστάσεις: Έλα να δεις πώς χορεύεται το swing και μη φοβηθείς να "τσιμπήσεις" κάποιον από την ομάδα για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.

Tόπος: Λίγο πριν το τέρμα του πεζόδρομου Ερμού (προς το Γκάζι) κοντά στο αμαξοστάσιο

ΣΠΟΡ

 

FLYBOARD ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Σε μία από τις γνωστότερες οργανωμένες παραλίες του Πόρτο Ράφτη θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το Flyboard, παρακολουθώντας πρώτα ένα σεμινάριο και μετά, προσπαθώντας να ισορροπήσετε, να φθάσετε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ώρα 10:00

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΤΑΞΙΔΙ

 

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΕΙΑ 2016 - Ύδρα

"Κουντουριώτεια 2016": εορταστικές εκδηλώσεις για την 81η επέτειο του θανάτου του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη.

Το Σάββατο στις 11:30 θα γίνει η υποδοχή πολεμικού πλοίου που θα λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Κάβο, ενώ στις 21:00 έχει προγραμματιστεί συναυλία με τους Δημήτρη Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρα στο Λιμάνι.

Την Κυριακή στις 10:00 ακολουθεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις 10:30 ομιλία από τον πλοίαρχο εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού Ανώνιου Καλκούνη στη συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (εντός του προαύλιου χώρου). Στις 12:00 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ζωγράφου Παναγιώτη Τέτση στην Πλατεία Βότση.