X

Ο Τύπος της Τρίτης

Τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ και η «μάχη» για τις άδειες των καναλιών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο ΕΝΦΙΑ-σοκ για 2,2 εκατ. ιδιοκτήτες και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΕΝΦΙΑ: Μεταφορά βαρών στους μεγαλοϊδιοκτήτες – ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ή ΙΔΙΟ ΦΟΡΟ----8 υποψήφιοι για 4 άδειες – ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ----ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ – Πριν από το 2017 μέτρα για το χρέος----ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ – Το Σκοπευτήριο στον Δήμο----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Η συζήτηση στη Βουλή, σε αδιέξοδο το ΠΑΣΟΚ----ΣΥΡΙΑ: Αμερικανική δυσφορία για τα παιχνίδια πολέμου του Ερντογάν----ΓΕΡΜΑΝΙΑ –Τραπεζίτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης----UEFA-FIFA συμφωνούν με Κοντονή – ΓΙΑ ΕΠΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ακριβότερος ΕΝΦΙΑ για 4 στους 10  ιδιοκτήτες 0 Και για 7 στις 10 επιχειρήσεις----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ «Κ» - Δεν υπάρχει συμφωνία στο προσφυγικό χωρίς τη βίζα----Δυσαρέσκεια από Βρυξέλλες----Αυξήθηκαν οι ροές, ασφυκτιούν τα νησιά----Εκπρόθεσμος αλλά μετέχει ο Καλογρίτσας – ΑΔΕΙΕΣ: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ----Μονιμοποιήσεις συμβασιούχων 0- ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ---Καινούργιο εργαστήριο για τους ενάλιους θησαυρούς----Ασκήσεις μυαλού κατά της άνοιας – Με συγκεκριμένη μέθοδο.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ο ΕΝΦΙΑ δεν βελτιώνεται ούτε αλλάζει μόνο καταργείται – Αντιμέτωποι με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2016 βρίσκονται από χτες τα εργατικά-λαϊκά νοικοκυριά----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Πεσκέσι στους εργοδότες και το επίδομα ανεργίας----ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ – Κάλεσμα συμμετοχής από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων----ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΟΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Επίσκεψη-εκδήλωση στη Μακρόνησο στις 3 Σεπτέμβρη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΕΝΦΙΑ – Κεραυνός για 2.274.284 ιδιοκτήτες που πληρώνουν φέτος περισσότερα από πέρυσι – Σε πέντε δόσεις! Η πρώτη τέλος Σεπτεμβρίου, η τελευταία τον Ιανουάριο του 2017 – Ντροπή! Ζητούν 75.000 ευρώ από το Χαμόγελο του Παιδιού----Βόμβα μεγατόνων στην «Κολομβία των Βαλκανίων» - Ο Ι. Μαντζουράνης (δικηγόρος του Δημοσίου για τις άδειες), νομικός παραστάτης (!!!) του υπόδικου υποψηφίου καναλάρχη Β. Μαρινάκη----ΠΟΜΙΔΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ----Το υπουργείο Υγείας (!!!) συνελήφθη ψευδόμενο----Μαύρη Παρασκευή για τις επικουρικές----ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΣΤΑΤ.

ΕΘΝΟΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ με το επίδομα ανεργίας – ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ----ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΜΥΡΝΗΣ – 94 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ----1.825 θέσεις μονίμων σε Παιδεία, Δικαιοσύνη & Υγεία----Ξαφνική έκρηξη στις αφίξεις προσφύγων – 429 ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΘ – Τι είπαμε και τι κάναμε το ’14 και το ’15----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ----ΕΝΦΙΑ – Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι… αδιάφοροι----ΔΕΗ – Τελεσίγραφο 30 ημερών για τους κακοπληρωτές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Γυρίστε δουλειά δεν δικαιούστε σύνταξη» - ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ----8 ΓΙΑ 4 ΑΔΕΙΕΣ – ΜΕΣΑ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ Ο ΒΡΥΩΝΗΣ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ----ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ… ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ----Ο Ολάντ «καταργεί» Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά από τα γαλλικά σχολεία – ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ----ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΦΛΕΡΤ» ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ----Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑ 1.538 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Με τα πορτοφόλια πάνω στο τραπέζι – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ, ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ----ΕΝΦΙΑ – ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΙΔΙΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ----ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Η Ιστορία άργησε 32 χρόνια----ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Κριτήρια στις μετεγγραφές----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Αμφιθυμία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ----ΙΣΠΑΝΙΑ – Με λιγοστές ελπίδες ο Μαριάνο Ραχόι----ΖΟΖΕ Μ. ΜΠΑΡΟΖΟ – Καταγγελία πολιτών κατά του πρώην προέδρου της Ε.Ε.----ΚΟΥΒΑ-ΗΠΑ: ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 53 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Επιχείρηση τηλεκοντρόλ – Σε συνθήκες Big Brother σήμερα η αμφιλεγόμενη διαδικασία δημοπράτησης για τις τηλεοπτικές άδειες----ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΠΟΛΥ) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΦΙΑ----Η FIFA ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ESPRESSO: TV στα… τυφλά! Σήμερα η μάχη με παρανοϊκή διαδικασία για τις τέσσερις πανελλαδικές άδειες – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ), ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ---«Άστραψε και βρόντηξε» ο μετεωρολόγος του Λεβέντη – Αποχώρησε (με αιχμές και καρφιά) από την Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Καλλιάνος----Έπαιξε στο Τζόκερ 3 ευρώ και κέρδισε 3.100.000 ευρώ----ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΝΥ – Στις Φυλακές Ναυπλίου ο κολλητός του Χάνιμπαλ----Προσλήψεις (!) στο World Party----ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ «ΝΤΟΥΕΝΤΕ»----Η εξαδέλφη που κλέβει το «στέμμα» της Ολυμπίας----ΜΥΚΟΝΟΣ: Ο ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ… ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.