X

Τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών που ξυλοκοπήθηκε επισκέφτηκε ο Τόσκας

Στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 νοσηλεύεται ο διοικητής της τροχαίας. Την επίθεση καταδίκασε ο Ν. Τόσκας, ο οποίος δέχτηκε τα "πυρά της αντιπολίτευσης.

Ant1news

Στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος μετά την επίθεση που δέχθηκε από ομάδες αντιεξουσιαστών, βρέθηκε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός δημόσιας τάξης Νίκος Τόσκας.

Ο κ.Τόσκας είδε τον τραυματία διοικητή επιστρέφοντας από την Βουλγαρία όπου βρισκόταν σε μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στη Σόφια. Ενημερώθηκε από τους θεράποντες γιατρούς και συζήτησε με τον τραυματία.

Σε δήλωσή του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Νίκος Τόσκας καταδίκασε την επίθεση λέγοντας: " προφανώς οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες και προφανώς θα κάνουμε τα πάντα για να συλληφθούν αυτοί που τις προκάλεσαν". 

Εν τω μεταξύ, πολιτική κόντρα ξέσπασε με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. 

Κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση για παρατεταμένη ανοχή στη δράση ακροαριστερών ομάδων, με το ΠΑΣΟΚ να ζητάει την παραίτηση του αρμόδιου Υπουργού Νίκου Τόσκα.