X

Εγκατέλειψε γυναίκα και παιδιά για να ζήσει... με την κούκλα του σεξ (φωτό & βίντεο)

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Ένας άντρας άφησε τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά προκειμένου να συγκατοικήσει με μία πλαστική κούκλα…

Ant1news

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ένας άνδρας από την Ιαπωνία και μία πλαστική κούκλα ζουν σαν παντρεμένοι… Ο λόγος για τον Senji Nakajima, ο οποίος εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του για να ζήσει με την… Saori. Επειδή η δουλειά του τον υποχρεώνει να μετακινείται, σε κάθε ταξίδι του παίρνει μαζί του την πλαστική του κούκλα.

Όσο για τις σεξουαλικές τους σχέσεις ο Senji Nakajima ισχυρίζεται πως είναι κανονικές και ότι σιγά-σιγά ανακάλυψε ότι η κούκλα του είχε «μια πρωτότυπη προσωπικότητα», όπως δήλωσε.

«Για εμένα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια κούκλα. Εχει ανάγκη τη βοήθειά μου, αλλά μοιράζεται μαζί μου όλες τις στιγμές και εμπλουτίζει τη ζωή μου».

 

Ο επιχειρηματίας, πράγματι, συνηθίζει να βγάζει την κούκλα του περιπάτους, σε ηλεκτρική καρέκλα, ώστε να βρίσκεται μαζί της ότι και να κάνει. Όταν την πλένει, ο  Senji δεν βλέπει στην Saori μια κούκλα, αλλά «μια ανθρώπινη ύπαρξη».

 

Μια πλαστική κούκλα στην Ιαπωνία μπορεί να κοστίσει ως 4.000 ευρώ και έχει αρχίσει να γίνεται ένα συνηθισμένο φαινόμενο!