X

Συγκλονίζει η μάνα της 20χρονης που τυφλώθηκε από ποτά “μπόμπες”

Η μητέρα της νεαρής Αγγλίδας μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η άτυχη κοπέλα θα μεταφερθεί μέχρι την Τετάρτη στην πατρίδα της.

Ant1news

Με σοβαρό πρόβλημα στην όραση, αλλά και νεφρική ανεπάρκεια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου, η 20χρονη Αγγλίδα που κατανάλωσε ποτά “μπόμπες” στην Ζάκυνθο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο διευθυντής της κλινικής όπου βρίσκεται η νεαρή κοπέλα επεσήμανε πως μπορεί να υπήρχε και κάποιο άλλο νόσημα, που σε συνδυασμό με τα δηλητηριώδη ποτά, επιδείνωσε την υγεία της.

Η 20χρονη θα μεταφερθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας σε νοσοκομείο της Αγγλίας, ύστερα από επιθυμία της οικογένειάς της, ενώ συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η νεαρή κοπέλα.

Η νεαρή τουρίστρια έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο και με φίλους της πήγε σε πάρτι. Την επόμενη ημέρα είχε πλήρη δραστηριότητα , έκανε τζετ σκι και ήταν καλά. Μετά όμως κοιμήθηκε συνεχόμενα δύο 24ωρα και όταν ξύπνησε δεν έβλεπε. Η είδηση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στην Βρετανία, καθώς σχεδόν όλα τα μέσα κάνουν αναφορά.

 

 

Οι αρχές της Ζακύνθου πάντως που ερευνούν την υπόθεση, φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα καταστήματα που διοχετεύουν τις μπόμπες , καθώς οι ιδιοκτήτες τους μετά το θόρυβο που προκλήθηκε θεωρείται σίγουρο πως θα έχουν εξαφανίσει τα ποτά “δηλητήρια”.