X

Ακμαίος και …στις επάλξεις ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Ανυπόστατες οι φήμες για την υγεία του, λένε συνεργάτες του. Συνεχίζει την περιοδεία, διέκοψε όμως τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο.

Ant1news

Ακμαίος και …στην πίστα παραμένει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συνεχίζει κανονικά την περιοδεία του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως τονίζουν συνεργάτες του, διαψεύδοντας δημοσιεύματα και φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, λόγω του οποίου βρέθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Η πλευρά του δημοφιλούς τραγουδιστή σημειώνει ότι είναι «ψευδείς και ανυπόστατες οι φήμες περί προβλημάτων υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου», προσθέτοντας ότι «χαίρει άκρας υγείας και συνεχίζει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα», λέγοντας μάλιστα ότι απόψε, όπως ήταν προγραμματισμένο, θα εμφανιστεί στα Χανιά. 

Οι πολυπληθείς θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή ανησύχησαν μετά από δημοσίευμα εφημερίδας με ανακοινώσεις και δηλώσεις εκπροσώπων νυκτερινού κέντρου, σύμφωνα με τις οποίες «για λόγους σοβαρής υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δεν θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν του. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά...».

Μάλιστα, στα ίδια δημοσιεύματα που αναπαρήχθησαν από πολλούς ιστοτόπους, καθώς ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενούνταν και δηλώσεις της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου, η οποία δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ότι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος «είχε κάποια σημάδια κόπωσης και, όπως γνωρίζαμε, περίμενε τον γιατρό του να επιστρέψει από το εξωτερικό για να τον δει. Έγινε αυτό και μετά τη συνάντησή τους και κάποιες εξετάσεις, του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί την Πέμπτη».

Το περιβάλλον του τραγουδιστή, που επιβεβαιώνει ότι σταμάτησε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, λόγω εμπορικής διαφωνίας, αμέσως μετά την πρεμιέρα, τονίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας, όπως προέκυψε και από το τακτικό τσεκ-απ που μόλις έκανε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μένει …στις επάλξεις.