X

Σοκ! Εκτελεστής γαζώνει αυτοκίνητο με μαφιόζο (βίντεο)

Ο απολογισμός από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας. Δείτε το βίντεο.

Ant1news

Ένας εκτελεστής άνοιξε πυρ σε τζιπ στο οποίο επέβαινε ένας Γεωργιανός μαφιόζος. Οι σκηνές που ακολούθησαν, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, είναι σα να βγήκαν από ταινία.

 Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα  ο οποίος φοράει μία μπλούζα στο κεφάλι για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και πλησιάζει στο τζιπ το στο οποίο επέβαινε ο 37χρονος Σόσο Ντζοκάτζε και ο 34χρονος δικηγόρος του Ζακάρια Τσιμπουκασβίλι.

Αφού πλησιάζει ανοίγει πυρ ενώ ταυτόχρονα ο οδηγός του αυτοκινήτου πατάει γκάζι για να ξεφύγει. Για κακή του τύχη όμως δεν καταφέρνει να ξεφύγει και πέφτει με δύναμη  πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και ακινητοποιείται. Έτσι ο εκτελεστής περνάει από την άλλη πλευρά του αυτοκινήτου και αδειάζει το όπλο του πάνω στο τζιπ σπάζοντας τα παράθυρά του.

Λίγη ώρα αργότερα ο εκτελεστής φεύγει από το σημείο έχοντας αδειάσει όλες του τις σφαίρες με τον Ντζοκάτζε να είναι πλέον νεκρός και ο Τσιμπουκασβίλι είναι βαρύτατα τραυματισμένος. Ο 34χρονος δικηγόρος νοσηλεύεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Τιφλίδας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μπάντρι Νατομπάτζε ως δράστη του φονικού καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο που άδειασε στο τζιπ.