X

Έκαψε λάθος αυτοκίνητο για… εκδίκηση στον πρώην της! (βίντεο)

Ήθελε να πάρει εκδίκηση και τώρα θα την πληρώσει ακριβά. Τον μπελά του βρήκε ο γείτονας του νεαρού πρώην.

Ant1news

Μία έφηβη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη, αφού κατεγράφη σε βίντεο να βάζει φωτιά σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο πίστευε ότι ανήκε στον πρώην φίλο της.

Το πρόβλημα είναι ότι, το αυτοκίνητο ήταν άλλου!

Η νεαρή συνελήφθη το Σάββατο, λίγες μέρες αφού η Αστυνομία είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο φαινόταν η κοπέλα να βάζει φωτιά στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ο κοπέλα φορούσε σορτς, ροζ μπλουζάκι και είχε μια τσάντα στο αριστερό της ώμο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωινό της 28ης Αυγούστου και το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο τρεις μέρες αργότερα.

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η κοπέλα να περπατά γύρω από το σπίτι, να παίρνει κάτι που μοιάζει με χαρτί από ένα παράθυρο, να κοιτάζει μέσα σε ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα και να αποχωρεί. Από το σημείο έφυγε με ποδήλατο.

Λίγες μέρες αργότερα, η νεαρή συνελήφθη και ομολόγησε στην αστυνομία ότι, εκείνη ήταν που είχε βάλει φωτιά στο όχημα, νομίζοντας ότι ανήκει στον πρώην της.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε ειδοποιηθεί από τον συγκάτοικό του για τη φωτιά στο όχημα.

Ο άνθρωπος βγήκε έξω προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά, η οποία του κατέστρεψε το αυτοκίνητο.

Δεν έχει γίνει σαφές αν ο ιδιοκτήτης και η νεαρή γνωρίζονταν από πριν, ούτε αν εκείνος έχει καμία σχέση με τον πρώην της.

Η κοπέλα κατηγορείται για εμπρησμό δευτέρου βαθμού, κακούργημα το οποίο τιμωρείται με τουλάχιστον 15 χρόνια φυλάκισης στη Φλόριντα.

Την έφηβη βαραίνουν, πάντως, ακόμα δύο κατηγορίες σε βάρος της. Η μία για αντίσταση κατά της Αρχής και η δεύτερη για κατοχή μαριχουάνας. Και τα δύο είναι παραπτώματα και το ύψος της συνολικής εγγύησης φτάνει τα 10.300 δολάρια.