X

Η Μισέλ Ομάμα συμπαρουσιάστρια της Έλεν ντε Τζένερις (βίντεο)

Και τι δεν έκανε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο δημοφιλές σόου. Χόρεψε, έβγαλε selfie με σταρ του Χόλιγουντ και ξεσήκωσε το κοινό.

Ant1news

Απαστράπτουσα η Μισέλ Ομπάμα ξεσήκωσε το κοινό στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ απέδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό σόου.

Χόρεψε, έβγαλε selfie με τον Μπράντλεϊ Κούπερ ενώ το αυτοκίνητό της το «σήκωσε» γερανός.

Η Μισέλ Ομπάμα μπήκε στο στούντιο χορεύοντας και η Ελεν ντε ΤΖένερις την καλωσόρισε σχολιάζοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, το ύψος της πρώτης κυρίας.

Στη συνέχεια την ρώτησε πού είχε παρκάρει. Όταν η Μισέλ της απάντησε ότι όλα τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα έξω από το στούντιο οι σκηνοθέτες της εκπομπής συνδέθηκαν με τον εξωτερικό χώρο και τότε όλοι είδαν έναν γερανό να «σηκώνει» ένα από τα αυτοκίνητα.

Η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου μίλησε την εκπομπή για τη συναισθήματά της καθώς προατοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Αναφέρθηκε και στις κόρες της λέγοντας ότι «έχουν διαχειριστεί τόσο καλά την κατάσταση αυτή. Η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν να βγουν κατά το δυνατόν αλώβητες από αυτή την ιστορία. Είμαι υπερήφανη γιατί είναι δύο έξυπνες, ευφυείς νεαρές γυναίκες».

 

Η Μισέλ ΟΜπάμα και η Έλεν ντε ΤΖένερις υποδέχθηκαν στο στούντιο τον Μπράντλει Κούπερ με τον οποίο μάλιστα έβγαλαν και selfie. Την φωτογραφία «ανέβασε» στο twitter η Μισέλ Ομπάμα.

 

Στο πλατό βρέθηκε και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Στεφ Κάρι.