X

Ουρές στην Πάτρα για λίγα τρόφιμα (βίντεο)

Εκατοντάδες πολίτες στήθηκαν στην ουρά έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο προκειμένου να παραλάβουν λίγα τρόφιμα, ως δικαιούχοι προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας.

Ant1news

Ουρές πολλών  μέτρων σχηματίστηκαν από το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπου άρχισε η διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε 6.000 οικογένειες της Πάτρας που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, του Υπουργείου Εργασίας.

Η διανομή, σύμφωνα με το patrastimes, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και την Τρίτη από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Κάθε μέρα θα εξυπηρετούνται 2.000 άτομα.

Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα την ημέρα της διανομής, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Χθες  ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης χαρακτήρισε ως «ψίχουλα» αυτά που δίνονται στους δικαιούχους του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας.

 

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό έχει προβλεφθεί η διανομή να γίνει χωρίς να υπάρξει συνωστισμός και μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων.

Για το λόγο αυτό, άνθρωποι του Δήμου Πατρέων, έχουν λάβει μέτρα για την τήρηση της σειράς, τοποθετώντας κιγκλιδώματα, ενώ και τη διανομή των αγαθών γίνεται από τους ανθρώπους του Κοινωνικού Οργανισμού, όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.