X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο «κόφτης» 6% τον Οκτώβριο σε 400.000 συνταξιούχους, τα ΚΕΠ για «κόκκινα» δάνεια μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η εισφορά 6% υπέρ ΕΟΠΥΥ στις κύριες συντάξεις, καθώς και τα Κέντρα Ενημέρωσης Δανειοληπτών για τα «κόκκινα» δάνεια είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ Σημίτη ο Στουρνάρας – Οργιώδες το παρασκήνιο για τη σύγκρουσή του με το Μέγαρο Μαξίμου – Το τετ α τετ το Σάββατο με τον ιδιαιτέρως αυστηρό Τσίπρα! Σαν… βρεγμένη γάτα βγήκε ο «κύριος διοικητής»----ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ – Η συμφωνία αλήθειας για τη θεαματική μείωση των φόρων----Και επίσκεψη στο περίπτερο (στη ΔΕΘ) της δημοκρατίας----Σοκ! Χώρα «ερειπίων» το 2050 η Ελλάδα----Η TV άδεια Καλογρίτσα «καίγεται»----ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ----Θρίαμβος για τον Ντογιάκο, «ναυάγιο» για την Τσατάνη----Σήμερα (μετά από τόσες αναβολές) αρχίζει (;) η δίκη για το εμπρησμό της Marfin----Έρχεται η «κεραμίδα» (με εισφορά 6% υπέρ ΕΟΠΥΥ) στις κύριες συντάξεις.

ΕΘΝΟΣ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΠ για «κόκκινα» δάνεια – ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ----ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ----ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΠΕΡΙΚΟΥ-GATE’ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – Σύντομα τα καλά νέα για το χρέος----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε----Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – Υπόκλιση του μπάσκετ σε έναν παίχτη-μύθο----Νίκησε με σφραγίδα Μπεργκ – 4-0 ΤΟΝ ΠΑΣ----ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ 0-2 – Άνετη επικράτηση με υπέροχη εμφάνιση----Ο Ιντέγιε λυτρωτής του Θρύλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ με ψαλίδι στο Δημόσιο – ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΑΡΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ----«ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ» ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ – ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ----ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 62! ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 35-37 ΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ----Κόφτης 6% τον Οκτώβριο και στις διπλές κύριες συντάξεις----Δεύτερη εκλογική ήττα της Μέρκελ στο Βερολίνο----ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ 29 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΜΝΗΜΕΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ----ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ – ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ----ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΒΑΘΜΩΝ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Είχε μέλι η Αττικής – ΠΟΙΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ – 2011-2014: ΔΑΝΕΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ----Πώς και πόσο κόβονται οι επικουρικές----Σουρωτήρι τα «πόθεν έσχες» - ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ----ΛΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – Δημοπρατούνται τα πρώτα έργα----ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  - Στον λάκκο με τα δάνεια----ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – Κρυφές επαφές και συγκρούσεις----ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – Απουσίες και υποτονικό κλίμα----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – Αποχώρηση με αποθέωση----ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΑΛΜΠΙ – Έφυγε ο ανανεωτής----ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ.

ΤΑ ΝΕΑ: Το καραβάνι κόλλησε στα βοσκοτόπια – Ανατροπή σκηνικού, καθώς η κυβέρνηση μετράει αναπάντεχες ήττες στα τραπεζικά, στην αδειοδότηση των καναλιών και στη Δικαιοσύνη----Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ – ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ----ΑΓΝΕΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ – ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΡΕΝΤΣΙ----ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ…----…ΚΑΙ ΣΤΗ MANCHESTER UNITED.

ESPRESSO: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τυράννου σεϊχη! Ο εφιάλτης που έζησε στο Ριάντ η αεροσυνοδός Αλεξάνδρα Συμεωνίδου – ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ----Ανήλικη εξαφανίστηκε με πολύτεκνο Αλβανό----Οι βραδιές του Αλβάρο με 36χρονη Βραζιλιάνα----Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ GOOGLE ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ----Τρίτο στεφάνι για Τζομπανάκη με λύρες, ρακί και γαμοπίλαφο----Αστυνομικός πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε----ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Νεκρός θεατής στο ράλι ΔΕΘ.