X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, οι έξι ΔΕΚΟ που μπαίνουν στο υπερταμείο, η έκτακτη ενίσχυσης στους αγρότες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η έκθεση του ΟΟΣΑ για τη φορολογική πολιτική, το νέο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και το έκτακτο πακέτο για τους αγρότες είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Τα ΣΕΒη τους στη Ν.Δ. – ΩΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ – Ενθουσιασμένη η ηγεσία του Συνδέσμου από τις υποσχέσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ----Χθες ήταν “success story” Σαμαρά, σήμερα είναι «βοσκοπότια»  Καλογρίτσα----ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΣΕΒ μπλόκαραν τη δανειοδότηση του ΙΚΑ----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ REUTERS – Αλ. Τσίπρας: Ανάπτυξη 0,2%-0,4% φέτος----ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ – Αλλαγές στις εισφορές----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Μεταξύ Διαμαντοπούλου και άμβωνος----Ελεύθερος ο Αχμέτ Αλτάν----Πρώην επίτροπος, νυν υπουργός με off shore.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μόνο η Ελλάδα αυξάνεις τους φόρους – Έκθεση του  ΟΟΣΑ δείχνει ότι οι υπόλοιπες χώρες μείωσαν τη φορολογία στις επιχειρήσεις το 2015----Χάος στο Καράκας, κλιμακώνεται η εκστρατεία κατά Μαδούρο----Οριακή η κατάσταση στη Λέσβο----Υπουργικό πλήγμα στα ιδιωτικά σχολεία----Πανάκριβα τα σπίτια – Για τους Έλληνες----Πιέσεις ΗΠΑ για επίλυση του Κυπριακού----Στη Βουλή το πόρισμα της Αττικής----Εκτός ελέγχου η Σάρλοτ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: 42ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-«ΟΔΗΓΗΤΗ» - Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις----ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ – Βαθμολογούν θετικά την προσήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στους στόχους του κεφαλαίου----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – «Τρέχει» να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του μνημονίου----ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ – Νέα αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση με αφορμή τα Θρησκευτικά----«ΣΥΡΙΖΑ 2016» - Μεγάλης κλίμακας άσκηση με προεκτάσεις εμπλοκής----ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ – Επιστολή στην κυβέρνηση για τα βρεφικά τμήματα στους παιδικούς σταθμούς.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση για τις συντάξεις – Τα ελλείμματα ανατινάζουν τα Ταμεία-Ζοφερό το μέλλον – Και τέταρτος γύρος περικοπών στις επικουρικές!----Και το Ολυμπιακό Στάδιο στη… Βέρμαχτ! ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΕΥΑΘ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----Με off shore (!) στις Μπαχάμες----Συνωστισμός υποψηφίων (100 αιτήσεις) για τη θέση του προέδρου της Εθνικής----Ούτε καν στο… πέτο μία σημαία ελληνική – Παντού η ημισέληνος στη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν----ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ (ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ) ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ----ΝΕΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ----KLEEMANN – Φεύγει από το ταμπλό, αλλά μένει η Ελλάδα----Άρειος Πάγος: Θεμιτό οι εργοδότες ψάχνουν τους υπολογιστές των υπαλλήλων τους----Εξίσωση με αγνώστους «Χ» o διαγωνισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού.

ΕΘΝΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΚΕΤΟ βοήθειας για τους αγρότες – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ----Σημεία και τέρατα στην Τράπεζα Αττικής περιγράφει το πόρισμα της ΤτΕ----ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠ – Στον νόμο Κατσέλη και τα δάνεια Εργατικής Κατοικίας----ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ 60.000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ----Άγριος πόλεμος με τα «πόθεν έσχες» - ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ… ΟΙ ΣΚΙΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο… κόκκινο οι συντάξεις του ΙΚΑ – ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΚΑΓΕ----9,6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ, ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ----ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ – «Ανιστόρητες και προσβλητικές οι απόψεις Φίλη για την Εκκλησία»----ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ----ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ----ΚΛΕΙΝΟΥΝ 258 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Δικά τους τα παιδιά δικά τους και τα δάνεια – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, ΒΡΟΥΤΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ATTICA BANK - ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΔΑΝΕΙΑ----Ανορθόδοξος πόλεμος – ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΔ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ----ΣΑΡΛΟΤ-Β. ΚΑΡΟΛΙΝΑ – Άγριες νύχτες----ΜΠΑΧΑΜΕΣ-GATE – Η πρώην επίτροπος Ανταγωνισμού, διευθύντρια υπεράκτιας εταιρείας----ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – Μέτωπο στα ψέματα, τις συκοφαντίες, τις αθλιότητες και τις περούκες.

ΤΑ ΝΕΑ: Παιχνίδια με το πόθεν έσχες – Η κυβέρνηση πάει να αλλάξει ξανά τους κανόνες της τηλεοπτικής αδειοδότησης προ του αδιεξόδου----ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ 38.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ – ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΔΕΚΟ----ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ – ΚΕΝΤΡΩΟΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ----ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ – Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΒΑΡΔΑ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ «ΧΙΜΑΙΡΑΣ».

ESPRESSO: ΔΙΚΗ show ΛΙΓΚΑ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – Οι δημοσιογράφοι-μπουλντόγκ και οι απολαυστικές ατάκες----Οι Πόντιοι καλούν τον Ρέμο σε συναυλία κατά του Κεμάλ----Πουλήθηκε η βίλα της Κόμισσας της Κέρκυρας----Σύμφωνο συμβίωσης για τρανς εκδότρια και τον σύντροφό της----ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ----Της κακομοίρας στην οικογένεια Μπραντζελίνα----Πόζαρε σαν μοντέλο στο Reuters ο Τσίπρας----23χρονη μοίρασε καυτές φωτογραφίες του παρτενέρ της στο cybersex.