X

Εξαφάνιση Μπεν Νίνταμ: Βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην πορεία των ερευνών που είναι τις τελευταίες μέρες σε εξέλιξη. Ο ρόλος του ίχνους και το «μυστήριο» δέντρο.

Ant1news

Ίχνη αποσύνθεσης εντόπισαν οι Αρχές που ερευνούν το επίμαχο σημείο εξαφάνισης του Μπεν Ντίνταμ στην Κω.

Ο επικεφαλής των ερευνών σημείωσε ότι, πρόκειται να εξεταστεί η περιοχή του ελαιώνα γύρω από ένα δέντρο, όπου εστιάζουν οι έρευνες, το οποίο βρίσκεται πίσω από το αγροτόσπιτο.

Το στοιχείο του ίχνους επιβεβαιώθηκε μετά από εξέταση υλικού που είχε σταλεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε δύο άλλες εξετάσεις που είχαν γίνει από στοιχεία που βρέθηκαν εκεί, είχε διαπιστωθεί ότι, τα ίχνη ανήκαν σε έναν σκύλο και σε μία νυχτερίδα, ενώ για την τρίτη δεν αποκλείουν τα ίχνη να ανήκουν σε άνθρωπο.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, μετά από σύγκριση φωτογραφιών του σημείου, από την περίοδο της εξαφάνισης, το συγκεκριμένο δέντρο δεν υπήρχε τότε.

Η διαπίστωση αυτή οδηγεί τους ερευνητές να εικάζουν ότι, κάτω από αυτό ίσως να έχει θαφτεί το παιδί.

«Αρχίσαμε να σκάβουμε στη βάση μιας συκιάς μετά από μια φωτογραφία που έδειξε ότι φυτεύτηκε όταν το παιδί είχε ήδη εξαφανιστεί. Αξιωματικοί ανέλυσαν την εικόνα και διαπίστωσαν ότι τραβήχτηκε 10 μέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Είναι η παλιότερη καταγραφή και αυτός είναι ο λόγος που επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτό το σημείο», δήλωσε στην Mirror ένας από τους ερευνητές.