X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης από τον Ερντογάν, το σχέδιο των τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια και η μείωση τελών για τους ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ιστορική πρόκληση Ερντογάν που αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης, οι ρυθμίσεις εξπρές και «κούρεμα» για «κόκκινα» δάνεια, καθώς και οι μειώσεις στα τέλη κυκλοφορίας εισαγόμενων μεταχειρισμένων Ι.Χ. είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 – 760 εκατ. ευρώ σε αδύναμα νοικοκυριά----ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ----Παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία----ΙΣΠΑΝΙΑ – No pasaran από τον Σάντσεθ----Έξοδος ΕΛ.ΠΕ. στις αγορές, με έκδοση ομολόγου πενταετούς διάρκειας----Πρώτο «πράσινο φως» από το EWG----Δίωξη Σπυρόπουλου για το ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παιχνίδια Ερντογάν με τη Συνθήκη της Λωζάννης----Σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Νιου Τζέρσεϊ----«Αστοχία» Χαν για τους Τσάμηδες----Ισχυροί κλυδωνισμοί για την Deutsche Bank----Αυξομειώσεις στα ναύλα των διακινητών----Αυστηροί όροι για «κούρεμα» στεγαστικών----Μείωση τελών στα μεταχειρισμένα ΙΧ – ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ Ε.Ε.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – Κατοχυρώνει και επεκτείνει τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας----ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ – Περίοδος δράσης των πρωτοβουλιών το δίμηνο Οκτώβρη-Νοέμβρη----ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – Άγκυρα και Βρυξέλλες εγείρουν θέματα Λοζάνης και Τσάμηδων----ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ-ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΣΟ – Αντιμέτωποι με την εγκληματική πολιτική και την καταστροφή.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΙΩΞΗ για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ -  Κακουργηματικές κατηγορίες κατά του (πρώην υπευθύνου Οικονομικών) Ρ. Σπυρόπουλου----Η «ΔΙΑΣΩΣΗ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ! ΜΕ 477.000.000 ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ 800.000.000 «ΚΟΥΡΕΜΑ»----Εμπρηστικός Ερντογάν – «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ----Θέμα Τσαμουριάς (από το πουθενά) μετά από την… πάσα της Σπυράκη----Υπό αμφισβήτηση (πάλι!) ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα----Απίστευτο! Άφησαν ελεύθερους τους βιαστές στη Μόρια----ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ «ΣΤΑΣΕΙΣ» ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ----Η λέξη φρίκη δεν λέει τίποτα στην υπόθεση της Άννυ----Europa League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, πικρές ήττες για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

ΕΘΝΟΣ: ΑΥΞΗΣΗ-ΦΩΤΙΑ στα ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ – ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ----ΕΔΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ανοίγει τώρα ο Ερντογάν----ΑΝΤΙΣΤΟΡΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΘΕΜΑ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΧΑΝ----Μεγάλες επιδοτήσεις για τυποποίηση του ελαιολάδου – ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ----ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ – Ιστορίες ακραίας φτώχειας στα Κοινωνικά Ιατρεία----ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ – ΜΕΣΩ TAXIS----EUROPA LEAGUE – Ανατροπή ΠΑΟΚ με Αθανασιάδη – ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ 93 χρόνια μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης – ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ----ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΔΟΣΗ, ΕΝΩ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ… ΔΟΛΑΡΙΑ----Μείωση έως 360 ευρώ σε συντάξεις τραπεζικών, ψαλίδι 6% και σε αναπηρικές – ΜΕΤΑ ΤΗΝ… ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ----ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ, ΠΕΤΑΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ----Ο ΡΕΝΤΣΙ ΔΙΝΕΙ 14η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡΩ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες – ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΓΚΑΘΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Τι ζήτησαν οι καναλάρχες----Πρωτοφανές «κούρεμα» χρεών και χρηματοδότηση για να αναλάβει την εταιρεία ο Σκλαβενίτης – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»----ΕΝΤΥΠΟ Ε9 – Μισά πρόστιμα για διορθώσεις μέχρι 30/11----ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – Εκπτώσεις στα μεταχειρισμένα από το εξωτερικό----ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ -  ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν θα πληρώσουν ποτέ----ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ – Ενάντια στη λιτότητα----ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΑΣ ΠΙΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Σπέρνουν θύελλες – Η κυβέρνηση πάει να ξεφύγει από το αδιέξοδο και ανοίγει παντού μέτωπα με κάθε μέσο----ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΟΥΝ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ----ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΡΟΩΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ----ΠΑΟΚ – Ο ΚΛΑΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ.

ESPRESSO: ΟΡΓΙΟ εκατομμυρίων ΣΤΟ «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ – ΣΔΟΕ και εισαγγελείς στα άδυτα της Μεγάλης Στοάς----ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΥ – Ήταν έγκλημα σεξουαλικού τύπου;----COPY PASTE ΤΟΥ ΙΒΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ----Η Μάχη της Κρήτης για τον «Καζαντζάκη»----Κούκλα του sex shop η Φουρέιρα----Έβγαλαν με το… ζόρι τον Άκη από τη φυλακή----65ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.