X

Υπόθεση Μπεν: Άδεια να κατεδαφιστεί δωμάτιο ζήτησαν βρετανοί αστυνομικοί

Συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο οι βρετανοί αστυνομικοί. Ζήτησαν να κατεδαφιστεί ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που έζησε ο Μπεν το 1991 στην Κω.

Ant1news

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι βρετανικές αρχές τις έρευνες στο χωράφι, περιμετρικά του σπιτιού που έμενε ο μικρός Μπεν το 1991 με την οικογένειά του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν περισσότερα στοιχεία, που θα οδηγήσουν στην λύση αυτού του μυστηρίου.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Τζον Κάζινς, ζητήθηκε άδεια από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, προκειμένου να κατεδαφιστεί ένα δωμάτιο της αγροικίας, που όπως διαπιστώθηκε, προστέθηκε στο κτίσμα μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail».

«Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο», ανέφερε σχετικά.  

Ο Τζον Κάζινς είναι αισιόδοξος ότι οι αστυνομικοί θα λάβουν την άδεια, αφού υπάρχει δέσμευση ότι θα αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης, μετά τις έρευνες.  

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Μπεν δηλώνει «συγκλονισμένη» με τις προσπάθειες των εθελοντών, οι οποίοι βοηθούν για την ανεύρεση του πτώματος του εξαφανισμένου βρέφους.

Στην φωτογραφία παρακάτω φαίνεται το σπίτι που έζησε ο μικρός Μπεν το 1991 στην Κω.

Πως ήταν τότε και πως είναι τώρα...