X

Εξαφάνιση Μπεν: κατεδάφισαν δωμάτιο αναζητώντας ίχνη του παιδιού (βίντεο)

Ψάχνουν οπουδήποτε κάποιο στοιχείο που θα δώσει απαντήσεις στην οικογένεια του Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Ant1news

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ στην Κω.

Μετά την άδεια που δόθηκε τη Δευτέρα από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, κατεδαφίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης το δωμάτιο που είχε χτιστεί μετά την εξαφάνιση του Μπεν, το 1991.

Σύμφωνα με την “Mirror”, μέσα σε 25 λεπτά, η μπουλντόζα γκρέμισε το επιπλέον αυτό δωμάτιο, προκαλώντας μάλιστα κάποιες ζημιές στην κύρια αγροικία, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι δύσκολο να επιδιορθωθούν.

Ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς εκτιμά ότι στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση του Μπεν, που χάθηκε ενώ έπαιζε πριν από 25 χρόνια.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που έδωσαν την άδεια για την κατεδάφιση, λέγοντας πως «ήταν μια δύσκολη απόφαση γι' αυτούς». Και συμπλήρωσε πως τώρα «θέλουμε να καθαρίσουμε το έδαφος γύρω από το γκρεμισμένο κτίσμα, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι δεν χάσαμε κάποια ευκαιρία να βρούμε τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε».

 

 

Από την πλευρά της η μητέρα του Μπεν έχει δηλώσει επανειλημμένα πως «είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο» και ενημερώνεται καθημερινώς για την πορεία των ερευνών.