X

Θύμα bullying έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις (φωτό)

Μια 24χρονη κοπέλα αν και έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 27.000 λίρες ακόμα δεν νοιώθει καλά με τον εικόνα της. Δείτε το πριν και το μετά…

Ant1news

Όταν πήγαινε σχολείο υπήρξε θύμα bullying λόγω των παραπανήσιων κιλών της. Σήμερα είναι μοντέλο. Ο λόγος για την 24χρονη Chloe Munnings, η οποία έχει ξοδέψει 27.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις, αλλά η ανασφάλεια... ανασφάλεια.

Συγκεκριμένα δύο αυξητικές στήθους, ρινοπλαστική, εμφυτεύματα σε χείλη και μήλα, μπότοξ και θήκες δοντιών. Και η 24χρονη ακόμα δεν νιώθει καλά με την εικόνα της.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά "Μεγαλώνοντας, δεχόμουν bullying και ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου. Χάνοντας βάρος πίστευα πως θα νιώθω καλύτερα. Αντιθέτως, τότε ξεκίνησε η μανία μου με την εμφάνισή μου, που με έκανε πιο παρανοϊκή από ποτέ". "Τότε ξεκίνησε και η μανία μου με τις πλαστικές επεμβάσεις".

 

Παρά το αστυνομικό ποσό που έχει ήδη ξοδέψει για να βελτιώσει την εικόνα της, έχει σκοπό να συνεχίσει να ξαπλώνει στο κρεβάτι των πλαστικών, μέχρι να αγγίξει αυτό που η ίδια θεωρεί τέλειο.

"Δέχομαι αρκετά αρνητικά σχόλια και κυρίως από άλλες γυναίκες", δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

 

 

Η Chloe έχει ήδη κανονισμένη ακόμα μια ρινοπλαστική τον Νοέμβριο, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί ανόρθωση γλουτών.