X

Στη Φλόριντα ο τυφώνας Matthew (βίντεο)

Μια ανάσα από τις ακτές βρίσκεται ο τυφώνας που έχει προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση στις ΗΠΑ. Δείτε LIVE.

Ant1news

Την άνευ προηγουμένου κινητοποίηση των αρχών έχει προκαλέσει ο τυφώνας Matthew που άφησε εκατοντάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στην Αϊτή.

Φλόρνιντα,  Τζόρτζια, βόρεια και νότια Καρολίνα θα βρεθούν στη δίνη του τυφώνα ο οποίος ωστόσο έχει «πέσει» στην κατηγορία 3.

Οι αρχές έχουν κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενώ σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται 1.800 μέλη της Εθνοφρουράς ενώ οι αυτοκινητόδρομοι θα μονοδρομηθούν σε κατεύθυνση από τις ακτές προς την ενδοχώρα.


Ο κυβερνήτης έχει ζητήσει από τους κατοίκους περιοχών όπου δεν έχει δοθεί διαταγή εκκένωσης να απομακρυνθούν ενώ τα νοσοκομεία μετέφεραν τους ασθενείς αλλού.

Δείτε εδώ την πορεία του τυφώνα 

Περισσότερες από 3.800 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί ενώ στην περιοχή της νότιας Καρολίνα, 65 καταφύγια έχουν ήδη ανοίξει ενώ άλλα 25 είναι σε επιφυλακή. Σχολικά λεωφορεία βρίσκονται παρατεταγμένα στους δρόμους της Φλόριντα για να μεταφέρουν τους πολίτες εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Δείτε LIVE εικόνα απο τις ακτές της Φλόριντα

Daytona Beach Live HD Surf Cam. Check out more Surf Cams at Surfline.com