X

Αρχηγός σπείρας “ναρκέμπορων” σκοτώθηκε σε τροχαίο

Επιχειρούσε να διαφύγει στην Αλβανία μετά τη σύλληψη μέλους της συμμορίας στη Λάρισα.

Ant1news


Σίγουρα είναι από τα μοιραία παιχνίδια που στήνει η ζωή ως σκηνοθέτης και διαδραματίζονται σε παράλληλα σκηνικά. 

Το πρώτο σκηνικό είχε στηθεί στη Λάρισα, όπου  αστυνομικοί της τοπικής ασφάλειας, συνέλαβαν νεαρό ο οποίος είχε στην κατοχή του 6 κιλά κοκαΐνη και 10 κιλά χασίς. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακούγοντας μέσα από τον σούπερ κοριό της ΕΛΑΣ συνομιλίες που όταν αποκωδικοποιήθηκαν αποκάλυψαν αλισβερίσι λευκού θανάτου. 

Τόπος του δεύτερου σκηνικού το 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Άρτας. Φορτηγάκι συγκρούστηκε, τα ξημερώματα, πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην εθνική όπου εκτελούνται έργα της Ιόνιας Οδού. Από την σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός του ΙΧ ηλικίας 31 έτους, ο 23χρονος συνοδηγός του, καθώς και ο οδηγός του φορτηγού 63 χρόνων. 

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Καραϊβάζ, αναφέρουν ότι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν ο αρχηγός της συμμορίας, μέλος της οποίας είχε πιαστεί στη Λάρισα, και κινούνταν προς Αλβανία με δαιμονισμένη ταχύτητα για ν' αποφύγει τη σύλληψη. Πρόκειται για έμπορο ναρκωτικών που είχε πιαστεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνη, δύο χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε το 2012. 

Η αστυνομικοί της ασφάλειας Λάρισας συνεχίζουν τις κατ' οίκον έρευνες με τις συλλήψεις να έχουν, ήδη, φτάσει τις επτά.