X

Το μωρό “θαύμα”: Μαχαιρώθηκε, θάφτηκε και ξεκινά μια νέα ζωή (φωτο+βίντεο)

Αυτό το μωρό «αρνήθηκε» να πεθάνει και απέδειξε τι σημαίνει θέληση για ζωή. Στάθηκε τυχερό χάρις σε μία «καλή νεράιδα».

Ant1news

Μπορεί να μαχαιρώθηκε 14 φορές και να θάφτηκε ζωντανό ζωντανό σε έναν ρηχό τάφο στην Ταϊλάνδη όμως αυτό το νεογέννητο απέδειξε τι σημαίνει να έχεις θέληση για ζωή.

Ένα αγοράκι επτά μηνών, που ονομάζεται Aidin πετάχτηκε από ύψος σε έναν τάφο 20 εκατοστών στην επαρχία Κον Καέν στην Ταϊλάνδη τον Φεβρουάριο, λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννησή του.

Μάλιστα, πριν πεταχτεί στο έδαφος το είχαν τραυματίσει με 14 μαχαιριές. Όμως για καλή του τύχη  από το σημείο που το άφησαν περνούσε μια γυναίκα βοσκός το ποδαράκι του να προεξέχει από το έδαφος κάτω από ένα δέντρο ενώ όταν άκουσε και το κλάμα του κατάλαβε πως επρόκειτο για ένα παιδί το οποίο είχε θαφτεί ζωντανό. Η 53χρονη άρχισε μανιωδώς να σκάβει το χώμα με τα χέρια της και ανακάλυψε το τραυματισμένο νεογέννητο. Ο Aidin μεταφέρθηκε από την ίδια γρήγορα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου οι γιατροί βρήκαν τις 14 μαχαιριές πάνω στο σώμα του. Παραδόξως, μάλιστα, ανέφεραν ότι η πίεση από το έδαφος πάνω στο σώμα του ήταν αυτή που απέτρεψε να έχει το αγοράκι αιμορραγία μέχρι θανάτου.

 

Αυτό το τυχερό μωράκι πλέον είναι έτοιμο να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή γεμάτη αγάπη. Αφού μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο, εγκρίθηκε η υιοθεσία του από μια οικογένεια που ζει στη Σουηδία. Οι υπεύθυνοι λένε ότι έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για να διασφαλιστεί ότι ο μικρός Aidin πηγαίνει πλέον σε ένα ασφαλές σπίτι.

Τέλος η αστυνομία θεώρησε ως ένοχη της πράξης τη μητέρα του, η οποία εντοπίστηκε και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και εγκατάλειψης του παιδιού της.