X

Βρέθηκε η 13χρονη από την Πετρούπολη

Πότε και πως εντοπίστηκαν τα ίχνη της. Την παρέλαβε περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Ant1news

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 13χρονης που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από την Πετρούπολη.

Το κορίτσι εντόπισε η Αστυνομία στην Αργυρούπολη, μετά από τηλεφωνήματα πολιτών στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, στο οποίο έγιναν ταυτοχρόνως 4-5 κλήσεις, απο διαφορετικούς ανθρώπους.

Όλοι ανέφεραν ότι ένα κορίτσι που μοιάζει με την φωτογραφία της νεαρής μαθήτριας στην ειδοποίηση "Amber alert", βρίσκεται στον σταθμό του Μετρό στην Αργυρούπολη.

Επί τόπου έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο εντόπισε το κορίτσι, το οποίο εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Έκει κλήθηκαν και οι γονείς της, προκειμένου να συναντηθούν με το κορίτσι και να υπάρξει και το τυπικό μέρος της αναγνώρισης.

Επιπλέον, η 13χρονη θα συνομιλήσει με ειδικούς, για τους λόγους που την ώθησαν στην εξαφάνιση της, ενώ παράλληλη συζήτηση θα υπάρξει και με τα πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Τα πρώτα ίχνη της μικρής είχαν εντοπιστεί το πρωί, καθώς "μίλησε" το κινητό της τηλέφωνο.

Η συσκευή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, απενεργοποιημένη απο την ώρα που χάθηκε, όμως ενεργοποιήθηκε γυρω στις 9 σήμερα το πρωί. Όπως προέκυψε απο έρευνα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στις κεραίες, το σήμα του κινητού έδειχνε ότι βρισκότανν στην περιοχή της Πλατείας Μοναστηρακίου. Λίγο αργότερα, το κινητό απενεργοποιήθηκε και πάλι απο το ίδιο σημείο.