X

Μικρός Μπεν: Το αυτοκινητάκι του βρέθηκε στο σημείο των ερευνών

Στο αντικέιμενο που βρέθηκε στο χώρο των ερευνών η Κέρι Νίνταμ αναγνώρισε ένα απο τα παιχνίδια που είχε ο γιος της πριν εξαφανιστεί.

Ant1news

Eνα μικρό μεταλλικό  κίτρινο αυτοκινητάκι είναι σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο το αντικείμενο που βρήκαν οι αστυνομικοί στον δεύτερο χώρο ερευνών στην Κω.

Το παιχνίδι βρέθηκε λίγο πριν από τον τερματισμό των προγραμματισμένων ερευνών. Μόλις οι αστυνομικοί το έδειξαν στη μητέρα του μικρού που εξαφανίστηκε το 1991 στο νησί, η Κέρι Νίνταμ κατέρρευσε. Σε αυτό αναγνώρισε ένα από τα παιχνίδια που είχε μαζί του ο γιος της πριν εξαφανιστεί .

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων, η ανεύρεση του παιχνιδιού ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι το μικρό αγόρι να έπεσε θύμα, ενδεχομένως του φονικού εκσκαφέα, πριν από 25 χρόνια.

«Θα μπορούσα να οργώσω όλο το νησί για να βρω τον Μπεν. Δεν μπορώ να πω "αντίο" μέχρι να μάθω που βρίσκεται», δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ.    

 

Συνοδευόμενη από τους γονείς της, απηύθυνε για ακόμα μία φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Η Κέρι Νίνταμ πήγε στο σημείο των ερευνών και ευχαρίστησε την αστυνομία της Βρετανίας για την προσπάθειά της. Τα δάκρυα και η οργή της, για τον άνθρωπο που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος τον γιο της, δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν. Η ίδια εμφανίζεται βέβαιη ότι, ο Μπάρκας ήξερε και πρόσθεσε, «ελπίζω να καίγεται στην κόλαση».