X

Μικρός Μπεν: Το παιχνίδι ίσως να μην είναι δικό του, λέει η αδερφή του

Το κίτρινο αυτοκινητάκι βρέθηκε στο χώρο των ερευνών. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει» λέει η Λεϊάνα Νίνταμ.

Ant1news

Αμφιβολίες για το αν το κίτρινο αυτοκινητάκι που βρέθηκε στο χώρο των ερευνών στην Κω ανήκει στην αδερφό της που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια διατηρεί η αδερφή του μικρού Μπεν Νίνταμ.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης η Λεϊάνα Νίνταμ είπε ότι ελπίζει πως ο αδερφός της «βρίσκεται κάπου εκεί έξω» κι ότι μπορεί να βρεθεί ζωντανός. «Το αυτοκινητάκι αυτό δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να είναι του Μπεν μπορεί και όχι. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε αυτοκινητάκι» είπε η νεαρή γυναίκα και πρόσθεσε:

«Έδειξαν το αυτοκινητάκι στη μητέρα μου και στους παπούδες μου. Η μητέρα μου προφανώς κατέρρευσε. Θυμούνται αόριστα ένα αυτοκινητάκι. Η γιαγιά μου είναι 90% σίγουρη ότι είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε ο Μπεν».

«Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι το παιχνίδι του Μπεν» συμπλήρωσε η κοπέλα. «Όπως έχω πει ξανά και ξανά ελπίζω ακόμα. Κάθε φορά είναι σαν να δέχομαι μια μαχαιριά στην καρδιά. Όμως έχω μεγάλη καρδιά και θα αντέξω γιατί πρέπει να μάθει η μητέρα μου και η υπόλοιπη οικογένεια τι απέγινε με τον Μπεν», κατέληξε η Λεϊάνα Νίνταμ. 

 

Το παιχνίδι βρέθηκε λίγο πριν από τον τερματισμό των προγραμματισμένων ερευνών. Μόλις οι αστυνομικοί το έδειξαν στη μητέρα του μικρού που εξαφανίστηκε το 1991 στο νησί, η Κέρι Νίνταμ κατέρρευσε. Σε αυτό αναγνώρισε ένα από τα παιχνίδια που είχε μαζί του ο γιος της πριν εξαφανιστεί .

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων, η ανεύρεση του παιχνιδιού ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι το μικρό αγόρι να έπεσε θύμα, ενδεχομένως του φονικού εκσκαφέα, πριν από 25 χρόνια.

«Θα μπορούσα να οργώσω όλο το νησί για να βρω τον Μπεν. Δεν μπορώ να πω "αντίο" μέχρι να μάθω που βρίσκεται», δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ.