X

Μανικιούρ που “σκοτώνει”: Σκορπιοί κολλημένοι στα νύχια! (Βίντεο)

Ξεκίνησε στο Μεξικό ως “κακόγουστο αστείο” και εξελίχθηκε σε “μόδα”, προσελκύοντας ακόμη και τουρίστες από το εξωτερικό.

Ant1news

Απροσδόκητα μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η “τρέλα” που θέλει το κόλλημα σκορπιού στα νύχια ως την τελευταία μόδα στο μανικιούρ.

Η Λουπίτα Γκαρσία εμπνεύστηκε πρόσφατα την αμφιλεγόμενη αισθητική παρέμβαση στο Ντουράνγκο του Μεξικού και αρχικά οι περισσότεροι την εξέλαβαν ως “κακόγουστο αστείο”.

«Οι περισσότεροι φοβούνται τους σκορπιούς, αλλά προσωπικά θεωρώ πως είναι πλάσματα εκπληκτικής ομορφιάς», υποστηρίζει η ίδια.

Η εκκεντρική μανικιουρίστρια αγοράζει σκορπιούς που ανήκουν στο είδος “Centruroides Suffusus”, ένα από το πιο επικίνδυνα στον κόσμο, αφού το δηλητήριό τους μπορεί να σκοτώσει μέσα σε διάστημα μόλις 15 λεπτών.

Σκοτώνει τους σκορπιούς με σπρέι, πριν τους κολλήσει στα νύχια των πελατών, οι οποίοι πλέον δεν προέρχονται μόνο από τη γύρω περιοχή. Όπως λέει η Λουπίτα Γκαρσία, η φήμη της έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Μεξικού, προσελκύοντας τολμηρές τουρίστριες από το εξωτερικό.