X

Γιαννόπουλος: δεν συνομολόγησα στους παράνομους διορισμούς του Πολάκη

"Ήταν φοιτητής μου και τον ξέρω. Τον παραδίδω στους πολίτες, για να κρίνουν την αλαζονεία του", δήλωσε ο Θανάσης Γιαννόπουλος.

Ant1news

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επάνοδό του στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Θανάσης Γιαννόπουλος αποπέμφθηκε ξανά από την Προεδρία του Κέντρου, μετά από απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Ο κ.  Γιαννόπουλος είχε εξαπολύσει βαριές καταγγελίες εναντίον του Παύλου Πολάκη, αλλά και του Ανδρέα Ξανθού, για παρανομίες στον περιβόητο διαγωνισμό πρόσληψης των ιατρών των Εντατικών Μονάδων Θεραπείας, κι όπως υποστηρίζει αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καρατομήθηκε, μαζί με άλλα στελέχη, απο το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Γιαννόπουλος μίλησε σήμερα στο «ΒΗΜΑ FM» και υποστήριξε πως, «μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, επανήλθα στο ΚΕΕΛΠΝΟ ως Πρόεδρος, αλλά αυτό δεν ήταν αρεστό στην πολιτική ηγεσία. Μας αντικατέστησαν πάλι, με την ίδια επιχειρηματολογία, διότι δεν συνομολογήσαμε στους παράνομους διορισμούς Πολάκη».

Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε «έχω στείλει, στον εισαγγελέα, δύο ολόκληρες κούτες, με στοιχεία για τους παράνομους διορισμούς.Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά, για να βρεθούν, τα χαμένα, επίμαχα πρακτικά των διοικητικών συμβουλίων για την απόλυση  του γενικού διευθυντή» .

Σε ότι αφορά το πρόσωπο του κ. Πολάκη υπογράμμισε, «Εγώ τον είχα φοιτητή τον κ. Πολάκη και τον παραδίδω στους πολίτες για κριτική, του ύφους και του αλαζονικού του χαρακτήρα».