X

“Ποτάμια” οι δρόμοι σε Ναύπακτο και Πάτρα (βίντεο)

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, σπίτια και καταστήματα από την κακοκαιρία που πλήττει τη δυτική Ελλάδα. Κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Πρέβεζα.

Ant1news

Προβλήματα σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πάτρα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Η καταιγίδα που έπληξε την Πάτρα, η οποία συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους, προκάλεσε πλημμύρες σε υπόγεια σπιτιών και καταστήματα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της καταιγίδας σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Πάτρας.

 

 

 

 

Προβλήματα καταγράφονται και στην Ναύπακτο, όπου εκεί η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

 

 

Ποτάμι έγινε ο δρόμος Τρίκορφου – Γαβρολίμνης, στον οποίο διεκόπη η κυκλοφορία. 

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί και οι δρόμοι μέσα στο χωριό Κάτω Βασιλική, του οποίου ο κάμπος έχει καλυφθεί από τα νερά. 

Eξ αιτίας των καταιγίδων, έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, όπως επίσης και για κοπές δέντρων.

Κατολισθήσεις σε επαρχιακούς δρόμους και πλημμύρες σε υπόγεια σπιτιών προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν και την Πρέβεζα κατά τις πρωινές ώρες .

Η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 40 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από υπόγεια σπιτιών στη Σαμψούντα, στο Κανάλι, στη Σινώπη, στον Ωρωπό, στον Αρχάγγελο και στην Πρέβεζα.

Από την ισχυρή βροχή ζημιές υπέστησαν κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες. Συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας καταγράφουν από το πρωί τις ζημίες που προκάλεσε η κακοκαιρία στην περιοχή.

Βίντεο και φωτογραφίες: tempo24.gr, nafpaktianews.gr