X

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Εντυπωσιακό σκηνικό και σύγχρονα τεχνικά μέσα αλλάζουν τον τρόπο παρουσίασης των ειδήσεων, που διατηρούν όμως ακέραια το κύρος και την αξιοπιστία τους.

Ant1news

Λαμπρή πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, στην σταθερή του ώρα, στις 19:00, το ανανεωμένο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Χούκλη καλησπέρισε τους τηλεθεατές για πρώτη φορά μέσα από το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό στούντιο.

Απο έναν μοντέρνο και μεγάλο χώρο, όπου κυριαρχεί το μπλε χρώμα, θα παρουσιάζονται πλέον όλα τα θέματα της επικαιρότητας και οι προεκτάσεις τους, με ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Εμφανής είναι η αλλαγή και στα γραφικά του δελτίου, αλλά και στα "σούπερ", όπως λέγονται οι λεζάντες με τους τίτλους των ειδήσεων και τις ιδιότητες των προσώπων που εμφανίζονται να κάνουν δηλώσεις στα ρεπορτάζ.

Από τις λεπτομέρειες που "κάνουν την διαφορά" είναι το τρισδιάστατο λευκό -πλέον- logo που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το τραπέζι των παρουσιαστών, στο πάτωμα, με αποχρώσεις άσπρου και μπλε.

 

Πίσω απο την θέση του παρουσιαστή και σε διαφορετικό επίπεδο από τον εντυπωσιακό φόντο, βρίσκονται τρεις μεγάλες οθόνες, τεχνολογίας αφής.

 

 

Δίπλα σε μία απο αυτές, εξ αριστερών της Μαρίας Χούκλη, στάθηκαν στην πρεμιέρα ο Νικόλας Βαφειάδης και η Στεφανία Μουρελάτου, για να παρουσιάσουν τα θέματα τους απο την εσωτερική πολιτική σκηνή, αλλά και το μέτωπο των εκλογών στις ΗΠΑ.

 

 

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και εντυπωσιακό, καθώς οι δημοσιογράφοι, με ένα άγγιγγμα στην οθόνη, ενάλλασαν γραφικά και πληροφορίες που εμφανίζονταν σε αυτήν, συνθέτοντας μια ξεχωριστή τεχνική παρουσίασης.

 

 

Τα τεχνικά μέσα και τα σκηνικά είναι καινούρια, όμως το κύρος, η σοβαρότητα και η έρευνα, η αξιοπιστία και ο πλουραλισμός παραμένουν σταθερές αξίες στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο εμπιστεύονται οι πολίτες για την ενημέρωση τους.  

  

  

 

 

 

Δείτε το πρώτο ανανεωμένο Δελτίο Ειδήσεων και όλα τα Δελτία Ειδήσεων και τις εκπομπές στο WebTV του ΑΝΤΕΝΝΑ.