X

Τραγωδία στην Κρήτη: η μάνα ρωτά πώς είναι το παιδί της που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ανείπωτη τραγωδία στα Ζωνιανά όπου ένα κοριτσάκι 2 χρόνων έχασε τη ζωή του και η μητέρα του νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ant1news

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 23χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η δίχρονη κόρη της.

Το κοριτσάκι κηδεύτηκε σήμερα στα Ζωνιανά. Ο πατέρας της μικρής και τα αδέλφια της προσπαθούν να κρύψουν από την 23χρονη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ότι το αγγελούδι τους δεν είναι πια στη ζωή, σύμφωνα με το flashnews.gr

Το τροχαίο, σημειώθηκε στα Ζωνιανά, όταν η 23χρονη μητέρα έφυγε από το σπίτι με τα τρία της παιδιά προκειμένου να μεταφέρει τα μεγαλύτερα στο σχολείο. Στον δρόμο για το σπίτι, η νεαρή μητέρα υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να πέσει σε στύλο φωτισμού.

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα συγγενών τους στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων καθώς δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου. Για την 2χρονη Ελευθερία, ήταν ήδη αργά. Σοκαρισμένος ο παππούς της μικρής, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία, πήρε το 2χρονο παιδί και συνοδεία αστυνομικών το μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της μητέρας κρίσιμη, που όμως έχει σταθεροποιηθεί. Εχει επαφή με το περιβάλλον και ρωτάει συνεχώς για την υγεία της μικρής της κόρης. Ωστόσο, οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης δεν επιτρέπουν στους συγγενείς να της αποκαλύψουν  της τραγική αλήθεια.