X

Αλυσόδεσε την κόρη της έξω από το σχολείο! (φωτο)

Απίστευτο τρόπο βρήκε μία μητέρα για να τιμωρήσει την κόρη της, μαθήτρια Δημοτικού.

Ant1news

Έρευνα διενεργείται για την υπόθεση μιας μητέρας από τη Μαλαισία που έδεσε την 8χρονη κόρη της σε κολώνα έξω από το σχολείο με αλυσίδα κι έφυγε!

Σοκαρισμένοι περαστικοί οδηγοί από το σημείο σταμάτησαν γύρω από το κοριτσάκι που ντροπιασμένο στεκόταν ανήμπορο να κινηθεί και πιπιλούσε το δάχτυλό του.

Φορώντας τη σχολική στολή της, είχε δίπλα της τη σχολική της τσάντα κι ένα μπουκαλάκι νερό.

Οι περαστικοί κάλεσαν την Αστυνομία και το παιδί τους είπε ότι η μάνα της την έδεσε για να την τιμωρήσει για την κακή της συμπεριφορά.

Τους είπε επίσης ότι, η μητέρα της θα πήγαινε να την ξεκλειδώσει κι έτσι οι αστυνομικοί περίμεναν να έρθει κάποιος να την λύσει, παρά να φωνάξουν κάποιον για να την απελευθερώσει.

 

Όταν 10 λεπτά αργότερα η μητέρα της επέστρεψε, παραδέχτηκε ότι όντως την είχε δέσει στην κολώνα ως τιμωρία επειδή αρνούνταν να πάει στο σχολείο.

Δεν έχει διευκρινιστεί πόση ώρα ήταν δεμένο το παιδί στον στύλο ή αν όντως είχε αρνηθεί να πάει στο σχολείο, αφού εντοπίστηκε αρκετές ώρες αφού είχαν τελειώσει τα μαθήματα.

 

Η μητέρα πλέον βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των Αρχών, οι οποίες ερευνούν κατά πόσο παραμέλησε το παιδί ή το εξέθεσε σε σωματικό κίνδυνο.