X

Θύματα της “συμμορίας της χλιδής” μίλησαν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Πώς περιγράφουν τη φρίκη τα θύματα της σπείρας των Ρομά. Νέες προκλητικές φωτογραφίες των δραστών με τη λεία τους. Επτά ακόμα αστυνομικοί φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ant1news

Η θρασύτητα των μελών της σπείρας των Ρομά δεν έχει όρια, ούτε πριν από τις συλλήψεις ούτε μετά από αυτές.

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 19 άτομα, ενώ ακόμα 21 είναι ελεύθερα.

Οι ληστές της «χλιδής» συνήθιζαν να φωτογραφίζονται με τα αμύθητα ποσά που έκλεβαν, τα οποία να σημειωθεί δεν ήταν μόνο σε ευρώ, αλλά σε δολάρια.. καθώς και με αρκετά από κοσμήματα και άλλα είδη από τις εκάστοτε λείες των ληστειών τους.

Οι φωτογραφίες αποτελούν πλέον πειστήρια της δράσης τους, καθώς και ένα σήμα προς τα θύματά τους για να αναγνωρίσουν τα κλοπιμαία.

Κάπως έτσι, κάποια από τα θύματά τους αναγνώρισαν τα πράγματά τους και περιέγραψαν τις φριχτές εμπειρίες τους στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Κι οι προκλητικές φωτογραφίες, τις οποίες δημοσιεύει το bloko.gr, συνεχίζονται και σε άλλους τομείς πέραν των μετρητών, διαφόρων χωρών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες με όπλα, με χασισόδεντρα, να καπνίζουν ινδική κάνναβη και γενικότερα να καλοπερνούν, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Επτά ακόμα αστυνομικοί στις τηλεφωνικές επαφές με τη σπείρα

Αύριο όμως υπάρχει και όχι μόνο για τα μέλη της σπείρας, αλλά και για τους συνεργάτες τους. Εκτός των αστυνομικών και άλλων μεσαζόντων που έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι συνεργάζονταν μαζί τους, διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της «συμμορίας της χλιδής» είχαν τηλεφωνικές επαφές με ακόμα επτά τουλάχιστον αστυνομικούς.

Όπως αποκαλύπτεται σε έγγραφο που έχει ήδη διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Αμαρουσίου, οι κατηγορούμενοι είχαν επικοινωνίες με αστυνομικούς, οι οποίες αφορούσαν σε ανταλλαγή πληροφοριών, όσο και σε τακτοποίηση δικαστικών εκκρεμοτήτων των πρώτων.

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις ότι, αξιωματικοί της δυτικής Αττικής εισέπραξαν το ποσό των 10.000 ευρώ για να στήσουν δίωξη για ληστεία σε βάρος ιδιώτη, με τον οποίο κάποιο μέλος της μαφίας είχε αντιπαραθέσεις.

Επίσης, φαίνεται πως είχαν ενημερωθεί για την έρευνα από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου και ζητούσαν από τους αστυνομικούς να μεσολαβήσουν, για να αποφευχθούν οι σε βάρος τους κατηγορίες.

Ανάμεσα στους αστυνομικούς με τους οποίους επικοινωνούσαν βρίσκονται αστυνομικός του τμήματος Ασφάλειας Σερρών, συνταξιούχος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και αξιωματικός της δυτικής Αττικής,