X

Η ελληνική “Κόζα Νόστρα”: Οι συνομιλίες που “καίνε” τον επιχειρηματία (βίντεο)

Τι υποστήριξε στην απολογία του για να αποφύγει την προφυλάκιση. Την επαγγελματική δράση της σπείρας αποκαλύπτει η οικιακή βοηθός της Άννας Βίσση.

Ant1news

Δεν πουλούσε αλλά μόνο αγόραζε μεταχειρισμένα ρολόγια, υποστήριξε στην απολογία του ο επιχειρηματίας κλεπταποδόχος της Ελληνικής «Κόζα Νόστρα».

Αφορμή, όπως υποστηρίζει, το πάθος του για να ξαναφτιάξει την πανάκριβη συλλογή ρολογιών, που του έκλεψαν από το σπίτι της μητέρας του.

Για να αποφύγει την προφυλάκιση μάλιστα ισχυρίστηκε πως γνώριζε δυο μέλη της σπείρας, αλλά ήξερε πως ήταν πωλητές μεταχειρισμένων ρολογιώνΟι συνομιλίες, πάντως, που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛΑΣ, «καίνε» τον επιχειρηματία.

Την επαγγελματική δράση της σπείρας αποκαλύπτει στην κατάθεσή της η οικιακή βοηθός της γνωστής τραγουδίστριας, Άννας Βίσση.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της «στις 9 το πρωί έφτασα στο σπίτι και διαπίστωσα ότι οι δράστες έσπασαν τον πίνακα του συναγερμού που βρίσκεται κάτω από τις σκάλες, έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ και στην συνέχεια ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα της κύριας Βίσση στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα μέσα από την ντουλάπα αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο».

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χτυπούσαν όλο το 24ωρο, αφού πρώτα είχαν βολιδοσκοπήσει τον στόχο τους.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες θύματα της σπείρας και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που δέχθηκε μάλιστα επίθεση με πέτρες από τους δράστες.