X

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

Τι λένε οι γιατροί. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ant1news

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Ο 39χρονος δικηγόρος και πρώην βουλευτής, ο οποίος εισήχθη το πρωί της Κυριακής (13 Νοεμβρίου) στο νοσοκομείο με «εικόνα σήψης», παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να διαφύγει τον κίνδυνο. Όπλο τους σε αυτή τη μάχη το νεαρό της ηλικίας του και ο δυνατός οργανισμός του.  

"Να εξέλθει νικητής από τη μάχη που δίνει, με ταχεία ανάρρωση και πλήρη ανάκαμψη της υγείας του, ευχήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο Θάνος Πλεύρης εκλέχθηκε βουλευτής το 2007 και το 2009 και ευρωβουλευτής το 2009 με τον ΛΑΟΣ.

Στις εκλογές του 2012 τοποθετήθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην 9η θέση της Α' Αθηνών αφού οι εκλογές έγιναν χωρίς σταυρό προτίμησης. Η ΝΔ εξέλεξε 8 βουλευτές στην Α΄ Αθηνών και ο Θάνος Πλεύρης ήταν ο πρώτος επιλαχών. Στις 3 Νοεμβρίου του 2014 ορκίστηκε βουλευτής αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα για αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην Κομισιόν.