X

Η φανέλα του Πανιωνίου για τον Ομπάμα!

Κι όμως στην «πλατεία» υπάρχει πλέον και επίσημα φανέλα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, με τον αριθμό 8. Πως «έκλεισε» ο Μπαράκ Ομπάμα στους «κυανέρυθρους».

Ant1news

Ένας εκ των στενών συνεργατών του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, ο 40χρονος ελληνοαμερικάνος, Άλεξ Γιαννούλιας, στάθηκε αφορμή για την ιδιότυπη «μεταγραφή», με την ευκαιρία της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα, που ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην Ακρόπολη και με την ιστορικής σημασίας ομιλία του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, στο Ίδρυμα Νιάρχος..

Ο Γιαννούλιας που ταξίδεψε μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην Αθήνα, υπήρξε στο παρελθόν παίκτης του Πανιωνίου και η δήλωση του, «αν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν Ελληνας, θα ήταν Πανιώνιος»., δεν άφησε ασυγκίνητους τους ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας.

Με δεδομένη την αγάπη του Ομπάμα για το μπάσκετ, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια επετειακή φανέλα με το όνομα του και τον αριθμό 8, την οποία και έστειλαν στον Πρόεδρο, μέσω του Άλεξ Γιαννούλια.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι λάτρης του μπάσκετ. Γνωστός υποστηριχτής  των Σικάγο Μπουλς, υποδέχθηκε πριν λίγες ημέρες στο Λευκό Οίκο τους τελευταίους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το καλοκαίρι ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, επιβεβαίωσε ότι ο Ομπάμα θα ενδιαφερόταν μελλοντικά να γίνει συνιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ.