X

Το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο (φωτο+βίντεο)

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στη γενέτειρά του την Πάτρα.

Ant1news

Το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο είπαν σήμερα οι κάτοικοι της Πάτρας, όπου επέστρεψε η σορός του για να ταφεί.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού, με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη. Προς τιμήν του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, επιπλέον, έπεσαν 21 πυροβολισμοί, από τον Λυκαβηττό.

Η σορός του μεταφέρθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 12:00 στο Α Νεκροταφείο Πατρών, όπου τέθηκε για λαϊκό προσκύνημα, προτού γίνει η ταφή.

Εκεί βρίσκονται τα παιδιά του Κωστή Στεφανόπουλου. Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνου να διατεθούν χρήματα ως δωρεά στα Ιδρύματα Κιβωτός του Κόσμου και Κιβωτός της Αγάπης.

Δημότες της Πάτρας, αλλά και εκπρόσωποι στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, βρίσκονται επίσης εκεί, αποτίνοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Φωτογραφίες, βίντεο: tempo24.gr

 

 

Κατά την εξόδιο ακολουθία στο Παλαιό Ψυχικό είχε παραστεί η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να εκφωνεί τον επικήδειο λόγο, σε βαρύ κλίμα συγκίνησης.