X

“Θρίλερ” με την κόρη του πρώην Προέδρου του Ουζμπεκιστάν

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Γκουλνάρα Καρίμοβα δηλητηριάστηκε και πέθανε.

Ant1news

Ένα δημοσίευμα σχετικά με την τύχη της κόρης του πρώην προέδρου τοτυ Ουζμπεκιστάν έχει αναστατώσει τους κατοίκους της χώρας.

Σύμφωνα με το τοπικό site centre1.com η Γκουλνάρα Καρίμοβα, κόρη του Ισλάμ Καρίμοφ που έφυγε απο τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλητηριάστηκε και πέθανε. 

Η Καρίμοβα ήταν εξαφανισμένη από το 2013 όταν, και σύμφωνα με φήμες, ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο ή σύμφωνα με άλλους βρίσκονταν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η 44χρονη γυναίκα μετά τον θάνατο του πατέρα της μετακόμισε μόνιμα στο Ισραήλ.

 

Ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι η Γκουλνάρα είχε αποφασίσει να έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους για να εκφράσει φόβους για τη ζωή τη δική της και των παιδιών της για τα οποία πιστεύεται ότι ζούσαν στο Λονδίνο.

 

Η Καρίμοβα είναι σχεδιάστρια ρούχων, παρουσιάστρια, μοντέλο και πάμπλουτη. Το 2013 ο πατέρας της την είχε χατσουκίσει μετά από σεξι φωτογράφισή της. 

 

Το 2010 το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel υποστήριζε ότι η προσωπική περιουσία της Καρίμοβα  ήταν περίπου 530 εκατ. ευρώ και η ίδια βρισκόταν υπο τον έλεγχο των ελβετικών αρχών για απάτη ύψος άνω των 600 εκατ. ευρώ.

 


Η ίδια πάντως είχε ζητήσει συγγνώμη για τη διαφθορά στην οικογένειάς της την οποία απέδωσε στο χρήμα.

 

Η 44χρονη γυναίκα είναι ιδιαιτέρως μισητή στους Ουζμπέκους ενώ της είχε απαγορευτεί και να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της.