X

Άφησε την Porsche του σε πιάτσα ταξί και η αστυνομία την ανατίναξε

Ήθελε να πιει ένα ποτό και δεν έβρισκε που να παρκάρει. Δείτε το τραγελαφικό περιστατικό.

Ant1news

Η έξοδος του βγήκε ξινή! Ένας νεαρός Παριζιάνος θέλησε να βγει σε ένα κλαμπ, όμως δεν μπορούσε να βρει θέση για να παρκάρει την πανάκριβη Porsche 911 Carrera S που οδηγούσε αξίας 150.00 ευρώ.

Θεώρησε, λοιπόν, σωστό να παρκάρει το αμάξι του σε μία πιάτσα ταξί.

Όταν αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του τα ξημερώματα, επειδή είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, θεώρησε σωστό να ανάψει τα αλάρμ του αυτοκινήτου και να επιστρέψει με ένα ταξί.

Αυτό που θα συνέβαινε όμως στο αυτοκίνητό του δεν το είχε φανταστεί ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη.

Όπως γράφει η εφημερίδα Le Parisien, η αστυνομία περίμενε μέχρι το  μεσημέρι να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, όμως βλέποντας να μην πλησιάζει κανείς θεώρησε ύποπτο το αυτοκίνητο και το έλεγξε για βόμβα.  

Μάλιστα, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν μια μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης στο καπό του αυτοκινήτου και το ανατίναξαν για να ανοίξει. Τελικά διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο στο αμάξι.   

Ο Παριζιάνος αφού ξύπνησε πήγε ανυποψίαστος να πάρει το αυτοκίνητό του και βρέθηκε προ εκπλήξεως. Αντικρίζοντας το «βομβαρδισμένο» του αμάξι έγινε έξαλλος με τη ζημιά.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μου μέσω της εταιρείας που αγόρασα το αυτοκίνητο και τους εξήγησα την κατάσταση», είπε ο 25χρονος, που παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να παρκάρει σε πιάτσα ταξί. «Ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι θα πάω εκεί αμέσως. Όμως προφανώς δεν το έλαβαν υπόψη τους, γιατί όταν έφτασα είχαν ήδη ανατινάξει το καπό», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ενάντια στην αστυνομία.