X

“Rising Star Greece”: κατεβάστε πρώτοι την εφαρμογή εντελώς δωρεάν

Κατεβάστε πρώτοι απ’ όλους την εφαρμογή για να ψηφίσετε live τον διαγωνιζόμενο που θα περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ant1news

Το πολυαναμενόμενο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 Rising Star έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Πρόκειται για το μουσικό show που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως, διαφοροποιείται απ’ όλα τα υπόλοιπα, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους.

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.

Πώς μπορούμε όμως όλοι να ζήσουμε την εμπειρία του παιχνιδιού και να γίνουμε κι εμείς κριτές; Μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece”!

Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Κατά τη διάρκεια του κάθε live επεισοδίου του Rising Star, ο χρήστης, εκτός από τη live ψηφοφορία, μπορεί να επιλέξει, εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία του προφίλ του στον αέρα της εκπομπής (στον ψηφιακό τοίχο του Rising Star).

Επιπλέον μέσω του app, εκτός από εργαλείο ψηφοφορίας την ημέρα του live, ο χρήστης θα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να παρακολουθεί exclusive backstage υλικό της εκπομπής και να παίρνει μέρος σε quizzes & polls που αφορούν στο show, με δυνατότητα να κερδίσει κάποια δώρα, από τη WIND, τον Μεγάλο Χορηγό του Rising Star.

Κατεβάστε λοιπόν πρώτοι απ’ όλους την εφαρμογή “rising star greece εντελώς δωρεάν για να ψηφίσετε live τον διαγωνιζόμενο που θα περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού! Η εφαρμογή, κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets) είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Google Play.

 

LINKS:

App store: https://appsto.re/gr/o0y2fb.i

Google Play : https://play.google.com/store/apps/details…