X

Το Κρι Κρι Super Spoon δίνει νέα διάσταση στο πρωινό

Η Κρι Κρι ετοίμασε και μας προσφέρει τη νέα «εμμονή» για να ξεκινάει δυνατά η κάθε ημέρα.

Ant1news

 

Σίγουρα έχετε βαρεθεί να ακούτε για την αξία του πρωινού για όλες τις ηλικίες (μικροί, μεγάλοι, ηλικιωμένοι) και όλες τις διατροφικές ανάγκες. Το έχετε διαβάσει και ξαναδιαβάσει. Το έχετε όμως εμπεδώσει;

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν την ανάγκη να το ακούνε διαρκώς και κυρίως να βρίσκουν νέες και ενδιαφέρουσες επιλογές, που να τους πείθουν, κάθε φορά, ότι εκτός από σημαντικό, το πρωινό μπορεί να είναι και απίστευτα γευστικό!

Σε αυτό το σημείο "έρχεται" η Κρι Κρι, που δημιούργησε μια νέα γεύση, ακόμη ένα απολαυστικό Super Spoon που μπορεί να απογειώσει τον οργανισμό.

Το νέο Κρι Κρι Super Spoon με στραγγιστό γιαούρτι, μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά θα γίνει σίγουρα η νέα «εμμονή» για όποιον θέλει να ξεκινήσει δυνατά η ημέρα του, αφού δεν είναι και λίγα αυτά που προσφέρει στο σώμα μας.

 

 

 

 

Σημειώστε:

  1. Στραγγιστό γιαούρτι 0% από 100% ελληνικό γάλα ημέρας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
  2. Μπανάνα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο και μαγνήσιο κι έτσι βελτιώνει την αντοχή (το χρειαζόμαστε άλλωστε αυτό) και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς
  3. Μάνγκο που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας
  4. Λιναρόσπορο που αποτελεί πλούσια πηγή ω-3 λιπαρών οξέων που κάνουν καλό στη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου
  5. Δημητριακά που με τις φυτικές τους ίνες βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου

 

 

Επειδή δεν μπορεί να ζητήσει κανείς οτιδήποτε περισσότερο, η καλύτερη επιλογή για το σωστό ξεκίνημα της ημέρας, είναι το πρωινό με Κρι Κρι Super Spoon Μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά, που βοηθά τον καθένα να είναι συγκεντρωμένος, γεμάτος ενέργεια, χαρά και με λιγότερο άγχος!

Τι περιμένετε, λοιπόν;