X

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες

Άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και τα ρούχα του διάσημου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Ant1news

Αντιμέτωπος με τον τρόμο ήρθε χθες το βράδυ ο διάσημος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, όταν επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα.

Διαρρήκτες είχαν εισχωρήσει στη μονοκατοικία που διαμένει και είχαν «σηκώσει» σχεδόν τα πάντα. Συγκεκριμένα, από το σπίτι του «άσου» του Ολυμπιακού έλειπαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και τα ρούχα και παπούτσια του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι του Τσόρι δεν φέρει σημάδια διάρρηξης, κάτι που δείχνει ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν το σπίτι, αλλά και τα συστήματα ασφαλείας του σπιτιού, τα οποία είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν.

Όλα έγιναν την ώρα που ο Ντομίνγκες βρισκόταν στην προπόνηση της ομάδας του, κάτι που επίσης φαίνεται να γνώριζαν οι δράστες. Φαίνεται δε ότι άνοιξαν την πόρτα με αντικλείδι, το οποίο είναι άγνωστο πού βρήκαν οι «ποντικοί».

Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σπίτι και ξεκίνησαν έρευνες για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό που ίσως να κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας διπλανών σπιτιών ή καταστημάτων.