X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης, οι δηλώσεις Μοσκοβισί και το νέο παραλήρημα Ερντογάν για τη σημαία της Κύπρου μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, η διορία από Μοσκοβισί για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς και οι προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ – Τιμή σε όσους γυρνούν τον τροχό της Ιστορίας – “Hasta la Victoria siempre-Πάντα μέχρι τη νίκη”----ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΗΝΥΜΑ – Εφικτή η τεχνική συμφωνία----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Μυστικά δείπνα με μισές διαψεύσεις----Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Λέσβος και Ζάκυνθος----ΙΤΑΛΙΑ – Ο Σόιμπλε ψηφίζει «Ναι»----ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Θέλει διχοτομημένη και τη σημαία της Κύπρου.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ακραίες κορώνες Ερντογάν – Για τη σημαία της Κύπρου-Εμπρηστικές θέσεις και από την τουρκική αντιπολίτευση----Αναγέννηση για τον  ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν----Ο Ντράγκι ετοιμάζει Plan B – Για την Ιταλία----Στον «αέρα» ο σχεδιασμός Τσίπρα – Καθυστερεί η αξιολόγηση----Τείχος στο Διαδίκτυο στη Ρωσία – Συνεργασία με την Κίνα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian----Παράνομη διακίνηση κρασιού – Λόγω των φόρων----Επικήδειες Τσίπρα για τον Φιντέλ Κάστρο – ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ----ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ – Κλιμακώνεται η ένταση στη Δικαιοσύνη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ – Ο λαός να εναντιωθεί στα προαπαιτούμενα της «αξιολόγησης» - Σημαντικός σταθμός η πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκέμβρη----ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ – Συλλυπητήρια μηνύματα από φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος της Ελλάδας----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ – Στο 56,48% το πανελλαδικό πλάνο----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Απελευθερώνει παραπέρα τη δράση των δουλεμπόρων «Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ευθύνες Αναστασιάδη ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Τα αδιανόητα λάθη του Προέδρου της μαρτυρικής Μεγαλονήσου – Η στροφή 180ο στο ζωτικό θέμα των εγγυήσεων με την αποχώρηση των στρατευμάτων του Αττίλα----Δεν υπάρχουν τα λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης----Παραμύθι για παιδιά από τον κορυφαίο αερολόγο – Ο Ι. Βαρουφάκης έγραψε βιβλίο για πιτσιρίκια----Η ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ – Ξεκληρίστηκε η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε, στο ταξίδι προς την Κολομβία----Ο Μ. Σάλλας παίρνει την Παγκρήτια----Αυτοκτονία φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη----«ΕΞΥΣΕ» ΣΤΟ ΣΚΡΑΤΣ 100.000----Σκότωσε τον αδελφό του για μια γυναίκα----Όταν (το 2010) ο Κοτσώνης του Noor One ήταν ιδιοκτήτης εφημερίδας----Πόλεμος στο Άργος για ένα κυπαρίσσι 150 ετών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

ΕΘΝΟΣ: Κρυφή φορο-βόμβα για τους αγρότες – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – Ο νέος τρόπος υπολογισμού της προκαταβολής φόρου φέρνει μεγάλες επιβαρύνσεις για τα εισοδήματα του 2016----ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Προσβάλλει τη σημαία, «διχοτομεί» την Κύπρο - «ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ» ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟ – Εθνικιστικό αμόκ  στο εσωτερικό της Τουρκίας----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ-ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ – «Χαραμάδα» συμφωνίας για τα εργασιακά----ΚΥΨΕΛΗ – Το νεοκλασικό της αγάπης----AIDS – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επίδομα θέρμανσης την… άνοιξη – Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ… ΑΛΛΑΓΕΣ----ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 15% ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ----Τραγωδία για την ομάδα-θαύμα της Βραζιλίας – ΞΕΚΛΙΡΗΣΤΗΚΕ Η ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΝΩ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ----ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΓΙΑ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ – ΕΝΩ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ----ΝΕΟ ΠΑΡΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – «ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»----Τώρα παραγγέλνουν νάιλον και θερμαντικά σώματα για τις σκηνές των προσφύγων – ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ-ΕΞΠΡΕΣ----ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ----ο IRON ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΚΟΥΡΙΤΑΔΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Βρείτε τα μέχρι τη Δευτέρα – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΙΕΡ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ EUROGROUP – Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3,5% ΤΟΥ ΑΕΠ----ΑΠΟΤΙΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ – Απουσιάζουν οι Ευρωπαίοι----ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – Ξαφνική σύμπνοια με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – Κανένα μέτρο μετά το 2018----ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – Ο Σόιμπλε… ψηφίζει Ρέντσι.

ΤΑ ΝΕΑ: Ψυχρολουσία από Μοσκοβισί – ΔΝΤ και Βερολίνο ράβουν σταυρωτό κοστούμι για την κυβέρνηση, ενώ η Κομισιόν παίρνει τα… μέτρα κάνοντας μικρό σκόντο στο πλεόνασμα----ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ 15% ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ----ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ----ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ – «ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΖΑΖ».

ESPRESSO: ΑΡΠΑΞΑΝ και τα εσώρουχα του «Τσόρι» - Διαρρήκτες στο σπίτι (στη Βούλα) του Αργεντινού σταρ του Ολυμπιακού - ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ Κοσμήματα, μετρητά, ακριβά ρολόγια, κοστούμια, παπούτσια, Μπήκαν με αντικλείδι ή πασπαρτού----ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – Αδελφός έσφαξε αδελφό για τα μάτια μας γυναίκας----Ο Κοντομηνάς «σύστησε» τη νέα του σύντροφο----ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΙΕΛΙ----Ξαφνικός θάνατος για ολόκληρη ομάδα----Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΕΒΑΈ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΥΡΑΡΗ.