X

Victoria’s Secret: Λαμπερό το show – Σέξι και έγκυος η Ιρίνα Σάικ στην πασαρέλα (φωτό & βίντεο)

Το λαμπερό show τα είχε όλα… Λάμψη, εντυπωσιακά κορμιά, πολυτελή εσώρουχα και… μία εγκυμοσύνη!

Ant1news

Λαμπερό και σέξι ήταν για ακόμα μια χρονιά το show της Victoria’s Secret που έγινε φέτος στο Grand Palais στο Παρίσι. Τα «αγγελάκια» της Victoria Secret περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας εσώρουχα που κόβουν την ανάσα.

Στην πασαρέλα ανέβηκαν συνολικά 51 μοντέλα, μεταξύ των οποίων οι Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima, Stella Maxwell, Alessandra Ambrosio, Jasmin Tookes, Josephine Skriver, Elsa Hosk, Lais Ribeiro, Romee Strijd, Martha Hunt και Lily Aldridge, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκαλώντας πολλά εγκεφαλικά!

Η βραδιά άρχισε με τον Bruno Mars να συνοδεύει τις καλλονές, οι οποίες ξεσήκωσαν το κοινό με την ομορφιά τους, τα καλλίγραμμα κορμιά τους, αλλά και τις χορευτικές κινήσεις τους.

 

Ωστόσο, τις καυτές εμφανίσεις των μοντέλων επισκίασε… μία εγκυμοσύνη. H Irina Shayk φέρεται να είναι έγκυος στο παιδί του 41χρονου συντρόφου της Bradley Cooper.

Οι εκπρόσωποι τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει, ακόμη την ευχάριστη είδηση, ωστόσο, η εμφάνιση της Ρωσίδα καλλονή στο λαμπερό show πρόδωσε το ευτυχές γεγονός.

Η Irina περπάτησε στην πασαρέλα της φαντασμαγορικής επίδειξης μόδας με μικροσκοπικά εσώρουχα και εντυπωσίασε. Ωστόσο, τα αξεσουάρ που επελέγησαν «στρατηγικά» για την περίπτωσή της -μία καπαρντίνα και ένα σακάκι με κρόσσια από παγέτες- έκλειναν και τα δύο στο ύψος της κοιλιάς για να μην μαρτυρούν την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Παρόλα αυτά, τα βλέμματα δεν τράβηξαν μόνο το πληθωρικό μπούστο και τα υπέροχα πόδια της, καθώς η φουσκωμένη κοιλίτσα της, που είναι πλέον εμφανής, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.