X

Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στην Πλατεία Βικτωρίας

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια της ισχυρής έκρηξης με θύμα την 42χρονη Βασιλική. Οι τραγικές συμπτώσεις και η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας.

Ant1news

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της ισχυρής έκρηξης χθες το πρωί, σε κατάστημα εστίασης στην Πλατεία Βικτωρίας, από την οποία έχασε τη ζωή της η λογίστρια της εταιρείας και τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, ο ένας σοβαρά.

Ασφαλή συμπεράσματα για το τί προκάλεσε την έκρηξη, θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας των εμπειρογνωμόνων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Π.Υ., από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, έχουν καταλήξει κατ’ αρχήν στο συμπέρασμα ότι το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια των εργασιών που εκτελούσε ο ψυκτικός στο υπόγειο του καταστήματος, όπου βρισκόταν το γραφείο της Βασιλικής Παραστατίδου.

Η άτυχη 42χρονη, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, η οποία πήγαινε μία φορά το μήνα στο κατάστημα προκειμένου να κάνει κάποιο έλεγχο στα βιβλία, δεν πρόλαβε να βγει έξω. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατός της οφείλεται σε τραυματισμό από θραύσματα ή από αναθυμιάσεις από τους πυκνούς καπνούς που κάλυψαν το ταχυφαγείο.

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το ότι ένα από τα δύο κοριτσάκια της είχε γενέθλια την ημέρα της τραγωδίας, ενώ μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο κατάστημα θα επέστρεφε στο σπίτι της για να ετοιμάσει το πάρτι της κόρης της.

Η διαχειρίστρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην οικογένεια του θύματος και των τραυματιών, υποσχόμενη να συμβάλλει στη διαλεύκανση τού θλιβερού συμβάντος.