X

Το φαινόμενο “γιο-γιο” και οι κρίσεις πανικού στο “Υγεία πάνω απ’ όλα”

Το “Υγεία πάνω απ’ όλα” με τη Φωτεινή Γεωργίου έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στον ANT1 πιο ενημερωμένο από ποτέ και φροντίζει για την υγεία μας πάνω απ’ όλα!

Ant1news

Στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ», αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 08:45, με τη Φωτεινή Γεωργίου βάζουμε τέλος στο φαινόμενο γιο-γιο που αφορά την αυξομείωση του βάρους. Νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να μας διδάξουν τρόπους για να χάσουμε τα περιττά κιλά χωρίς να τα ξανά πάρουμε.

Ξέρουμε πραγματικά τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης στα τρόφιμα;  Σε τι διαφέρει το «ανάλωση έως..» και το « ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…»; Υπάρχουν τρόφιμα που δεν χαλάνε;

H yoga πρωταγωνιστεί στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ», 4ο σαββατοκύριακο στη σειρά. Αυτό το Σάββατο συζητάμε για τη yoga και μαθαίνουμε πως  να αναπνέουμε σωστά.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας μιλάει για τις κρίσεις πανικού και μαθαίνουμε να τις  διαχειριζόμαστε με αποτελεσματικό  τρόπο.

Τα θρεπτικά φύτρα της ενέργειας, μπορεί να περιέχουν έως και 800% περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Πώς μπορούμε να εντάξουμε στην διατροφή μας τους μικρούς αυτούς πράσινους βλαστούς;

Επίσης, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας ενημερώνει για τον πόνο στο γόνατο. Τι μπορεί να σημαίνει και πώς μπορούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο, με μια πρωτοποριακή  αρθροσκόπηση στο ιατρείο.

 «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» αυτό το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 08:45, μόνο στον ANT1!

Μην το χάσετε!