X

Θάνος Πλεύρης: ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε “δεύτερη ευκαιρία”

Συγκινημένος κι έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο και δύο γιατρούς, έφυγε από το Ιατρικό Κέντρο ο πρώην βουλευτής, μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ant1news

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

«Στα 39 μου πέρασα την μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου», είπε συγκινημένος ο Θάνος Πλεύρης, βγαίνοντας από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, έχοντας αφήσει πίσω την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, συνεπεία ενδο-νοσοκομειακής λοίμωξης.

«Αυτό που με κράτησε στην ζωή ήταν η αίσθηση να γυρίσω στα παιδιά και την οικογένεια μου», είπε ο κ. Πλεύρης, τονίζοντας «ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε “δεύτερη ευκαιρία”».

Ο πρώην βουλευτής ευχήθηκε σε όλους υγεία¨, όπως σημείωσε «ακόμη και σε εκείνους που μέσω των social media εύχονταν τον θάνατο μου», ενώ συνέστησε προσοχή στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, διότι όπως είπε, μπορεί ο ίδιος να είναι ευρέως γνωστός και να κοινοποιήθηκε η περιπέτεια του, όμως πολλοί άνθρωποι ανά την χώρα, προσβάλλονται από αυτές και πεθαίνουν, χωρίς να το μαθαίνουν πολλοί.

Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τους θεράποντες ιατρούς του και το λοιπό προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου νοσηλεύθηκε επί εβδομάδες, κατορθώνοντας με την βοήθεια τους να ξεπεράσει τον κίνδυνο ζωής που διέτρεξε.