X

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Ντίξον

Ο 26χρονος γκαρντ της «Ένωσης» φέρεται να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, το οποίο παρέσυρε και σκότωσε οδοκαθαριστή.

Ant1news

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 στο Μενίδι και είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον 26χρονο καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον.

Ο Ντίξον οδηγούσε το αυτοκίνητο του, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από την αστυνομία, φέρεται να παραβίασε κόκκινο φανάρι και να συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε μια 47χρονη  γυναίκα.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας έπεσε πάνω σε ένα 64χρονο οδοκαθαριστή του δήμου που καθάριζε στην περιοχή και προκάλεσε το θάνατο του.

Ο 64χρονος διεκομίσθη στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Ντίξον και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Αμερικανός γκαρντ αφέθηκε ελεύθερος αργά το απόγευμα εως ότου ο δικηγόρος του μελετήσει τη δικογραφία και ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.