X

Rising Star: Σήμερα η λαμπερή πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Αντίστροφη μέτρηση για το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό μουσικό talent show. Η μεγάλη βραδιά έφθασε και ο τηλεθεατής αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ant1news

Το Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό μουσικό talent show, κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στις 21:00 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Την παρουσίαση του show έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας και μαζί του θα είναι η Καλομοίρα, ενώ τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.

Αυτό που διαφοροποιεί το “Rising Star” από τα υπόλοιπα μουσικά shows είναι ότι ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”, κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets).

Έτσι, στη σημερινή πρεμιέρα θα δούμε τους διαγωνιζόμενους πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω του “Rising Star Greece”, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.

 

Το πρόγραμμα εξελίσσεται σε 18 live επεισόδια με πολύ τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες, δράση αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα.

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα: Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία WIND είναι o Μεγάλος Χορηγός του Rising Star.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Όλες τις εξελίξεις του Rising Star τώρα μπορείτε να τις παρακολουθείτε εδώ:

www.antenna.gr/risingstar

#RisingStarGr