X

Τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδηρολοστό για να τον ληστέψουν

Ενέδρα έστησαν δυο ληστές σε πρατηριούχο καυσίμων. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και του αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Το πρατήριο ήταν πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα!

Ant1news

Μια θρασύτατη ληστεία έγινε αργά χθες το βράδυ στην Λοκρίδα, με θύτες δυο κουκουλοφόρους και θύμα ένα ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.

Ο ιδιοκτήτης έκλεισε το πρατήριο και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει, αλλά οι δυο ληστές πετάχτηκαν μπροστά του και εκμεταλλευόμενοι τον αιφνιδιασμό του τον χτύπησαν στο κεφάλι με λοστό, πριν προλάβει να αντιδράσει.

Οι δράστες του αφαίρεσαν 4.000 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις της ημέρας και τράπηκαν σε φυγή. Να σημειωθεί ότι το πρατήριο βρίσκεται πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης.

Δυστυχώς όλα έγιναν τόσο γρήγορα, σύμφωνα με το Lamiareport.gr,  που το θύμα δεν πρόλαβε να δει και πολλά πράγματα για να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών αρχών, που κινητοποιήθηκαν άμεσα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Ο ιδιοκτήτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου του έγιναν κάποια ράμματα στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.