X

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το κέρινο ομοίωμα του Ντόναλντ Τραμπ (βίντεο)

Οι καλλιτέχνες του Madame Tussauds έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις λεπτομερέστατες παρεμβάσεις τους! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Ant1news

Οι καλλιτέχνες στο βρετανικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds εργάζονται πυρετωδώς για το νέο απόκτημα του μουσείου, το άγαλμα του νέου Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Η επίσημη πρώτη του αγάλματος του Τραμπ αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο και έτσι οι καλλιτέχνες δουλεύουν επί 24ωρου βάσεως για να είναι όλα έτοιμα τη μεγάλη ημέρα.

Οι ίδιοι, μάλιστα, αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τη λεπτομέρεια με την οποία σμιλεύεται το κερί για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται.

Κι όπως φαίνεται από τις εικόνες, η ομοιότητα του αγάλματος με τον αληθινό Τραμπ είναι συγκλονιστική. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην περίεργη κόμμωση του νέου Προέδρου!

«Όταν θα έχουν όλα ολοκληρωθεί, το άγαλμα θα πάει στο κομμωτήριο, όπου θα λουστεί και θα κουρευτεί στο στιλ του Τραμπ», αναφέρει ο επικεφαλής της ομάδας των καλλιτεχνών.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων που εδρεύει στο Λονδίνο ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ετοιμάζεται το ομοίωμα του δισεκατομμυριούχου.