X

Οι Ολυμπιονίκες “σάρωσαν” τα βραβεία του ΠΣΑΤ

Τις πιο σημαντικές διακρίσεις, έλαβαν οι αθλητές και αθλήτριες που το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο ντε Τζανέιρο έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Ant1news

Τους κορυφαίους της χρονιάς που διανύουμε βράβευσε  ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε μια γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και πλήθος πολιτικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων του τόπου.

Την τιμητική τους στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ είχαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, αφού, όπως ήταν αναμενόμενο οι αθλητές και αθλήτριες που το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο ντε Τζανέιρο έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες έλαβαν τις πιο σημαντικές διακρίσεις έλαβαν .

Οι «χρυσοί» Ολυμπιονίκες στους κρίκους και στη σκοποβολή, Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη, αναδείχθηκαν από τον ΠΣΑΤ κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς, ενώ το βραβείο της κορυφαίας ομάδας απονεμήθηκε στο ισιτιοπλοϊκό δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.  στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Τάσος Κορακάκης, υπό τις οδηγίες του οποίου η Άννα Κορακάκη ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο (χρυσό και χάλκινο μετάλλιο).