X

Με μαντινάδες συνεχίζεται ο “πόλεμος” Πολάκη – Γεωργιάδη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον υφυπουργό Υγείας και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που ανταλλάσσουν αιχμηρές μαντινάδες στο διαδίκτυο.

Ant1news

Καλά κρατεί η κόντρα που ξεκίνησε στη Βουλή, ανάμεσα στον υφυπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης μαζί με τη σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου, κατέθεσαν μήνυση κατά του κ. Πολάκη, για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή, για τα «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Πολάκης αντέδρασε αναρτώντας μια μαντινάδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ό ίδιος και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, στην οποία κρατούν στα χέρια τους υψωμένα δυο ποτήρια κρασί και ποζάρουν γελαστοί.

Η μαντινάδα την οποί απεύθυνε στον κ. Γεωργιάδη έλεγε.  «Εμείς θα το γλεντίζουμε κι όπου το βγάλει η βράση, ή που θα σιάξει η δουλειά, ή που θα σιοχαλάσει».

 

Ο κ. Πολάκης λίγες ώρες αργότερα δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πως έχει καταθέσει όλα τα σχετικά στοιχεία στον εισαγγελέα, «δεν πετάω κουβέντες στον αέρα. Όλα τα στοιχεία για τον Άδωνι Γεωργιάδη τα έχω καταθέει στον εισαγγελέα διαφθοράς και τώρα το λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη» είπε και συμπλήρωσε ότι είναι σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα η οποία αφορά "δυο κοντέινερς στοιχεία".

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση και απάντησε με μια εξίσου αιχμηρή μαντινάδα, μέσω Twitter. «Κάμε εσύ τα γλέντια σου και πίνε το κρασί σου, μα αν αρθεί η ασυλία σου, θα βράσεις στο ζουμί σου».